Hegedűs László bronzérmes a belgiumi triál világkupán Hír

VasváriPress
2012/06/05
Minden idők egyik legjobb magyar triál eredményeként bronzérmet szerzett Hegedűs László...
Hirdetés



Minden idők egyik legjobb magyar triál eredményeként bronzérmet szerzett a belgiumi Aalterben június első hétvégéjén megrendezett világkupán Hegedűs László, a Veres Ördögök SE kerekese.

 

A magyar versenyző a speedtrial contest számban elért eredménye mellett, bike trialban 9. lett; utóbbiban klubtársa, Erdélyi Ádám a 30. helyen zárt.

A speedtrial világkupa-dobogóra Hegedűs mellett a győztes Jordy Vedere és a második Maxime Tolu állhatott még fel. A világ élvonalában tekerő fiatal magyar kerekes már korábban letette névjegyét a szakág nemzetközi porondján: 2011-ben az Európa-bajnokságon 5. helyezést szerzett.

A belgiumi bike trial számot Gilles Coustellier nyerte.

 

„Hegedűs László a magyar triál kerékpározás meghatározó személyisége, rengeteg munkát fektetett a felkészülésbe. Lacit itthon a triál országos bajnokságon láthatjuk először kerékpározni, addig világkupákon, világbajnokságon és az Európa-bajnokságon fog versenyezni. Ezúton is gratulálok neki!” – mondta Schettrer Zsolt, a hazai hegyikerékpáros szövetség triál szakágának koordinátora, a Veres Ördögök SE elnöke.
Hirdetés