Ha már egyszer útra kelünk, tegyük stílusosan! - Gepida kiegészítők

Ha már egyszer útra kelünk, tegyük stílusosan! - Gepida kiegészítők

Támogatott tartalom
2022/09/15
A kerékpározás egy Gepidán igazi élmény, legyen szó akár a gyors és kényelmes városi közlekedésről, vagy nehéz terepről a természet kiszámíthatatlan talaján. Mindehhez a nagyszerű kerékpár mellet elengedhetetlenek a megfelelő kiegészítők - ezekből mutatunk most be párat.

Első a biztonság - Gepida sisakok

Mindannyian tudjuk, hogy a biztonságos közlekedés mennyire fontos. Amikor kerékpárral közlekedünk, tudatosítanunk kell, hogy a bukósisak használat kiemelkedő jelentőséggel bír az esetleges sérülések megelőzésében. A Gepida kerékpáros bukósisakokkal azonban nem csupán a megfelelő védettséget biztosítjuk - termékeink kimagasló dizájnnal és funkciókkal rendelkeznek.

Városi közlekedéshez City kerékpáros bukósisakunk ajánljuk, amely légiesen könnyű és kiváló szellőzést biztosít viselőjének. Túrázóknak a természet felfedezéséhez a Tour és MTB sisak a megfelelő, melyeket lecsavarozható szemellenzővel láttunk el. Minden Gepida sisak antibakteriális és mosható szivacsbetéttel rendelkezik, valamint különböző színekben elérhető, hogy biztosan megtaláld a hozzád legjobban illő darabot.

Öltözzünk jól - Gepida ruházat

A kerékpározás szerelmesei tudják, hogy a felszerelés része a megfelelő ruházat is. A helyes kerékpáros ruházat hozzásegít, hogy kényelmesen élvezhessük a kerékpározás minden percét. Ruházati cikkeinknél a magas minőségen kívül még remek dizájn is vár.

A Gepida férfi és női mezek légáteresztőek, jól vezetik az izzadságot, három könnyen hozzáférhető hátsó zsebbel rendelkeznek, valamint egy 20 cm-es cipzár is segít a még jobb szellőzésben és a könnyebb levételben. Kerékpáros kesztyűink MTB változata a jól szellőző felsőrész miatt melegebb időjárási körülmények között is hordható, ahol a szintetikus bőr tenyérrész biztosítja a kiváló tapadást, a géles párnázás pedig a rezgések csillapítását. A TOUR változat tökéletes választás trekking vagy országúti kerékpározáshoz, tépőzárja segíti a kényelmes, szabad csuklómozgást. Rugalmas szellőzőhálókat találunk az ujjak között, és itt is géles párnázás biztosítja a rezgések csillapítását.

Semmi sem akadály - karbantartás a Gepidával

Előfordult már veled, hogy kerékpározás közben nem várt technikai gondjaid akadtak? Történt ez úgy, hogy meg tudtad volna oldani a problémát, csak épp nem volt nálad semmilyen eszköz? A Gepida szerszámkészlettel bármilyen, kisebb nagyobb szerelési, karbantartási munkát gyorsan el tudsz végezni. A megfelelő karbantartás kiemelkedően fontos, hiszen jelentősen hozzájárul a kényelmes és biztonságos közlekedéshez.

Mint a kerékpározás kedvelői, nyilván tisztában vagyunk vele, hogy mennyire fontos a megfelelő guminyomás. Alacsony nyomásnál nem megfelelően teljesítenek a gumik. A Gepida nyomásmérős pumpáival nem csupán ellenőrizni tudjuk a megfelelő nyomást, hanem segítségével azt a megfelelő értékre növelhetjük.

Vidd magaddal - Gepida táskák

Nem számít, hogy épp a természetben túrázol, vagy a városi forgalomban haladsz, kell egy táska, amiben a szükséges dolgaidat tárolod. A Gepida Pro kerékpár csomagtartó táska kiváló választás lehet, hiszen kialakítása miatt képes bármilyen típusú csomagtartóhoz illeszkedni, fényvisszaverő szegéllyel rendelkezik, és vízlepergető alapanyagból készült. Helyet biztosít a kulcsok, pénz és a személyes tárgyak számára és minden kerékpárra könnyen fel- és leszerelhető.

Az igazi túrázóknak a Gepida kerékpáros hátizsákot ajánljuk, amely 13 literes űrtartalmával egészen biztosan elég tároló helyet biztosít számodra. Az állítható pántok által a felső rész sisak hordozására is alkalmas, oldalról is nyíló, funkcionális zsebe apró tárgyakhoz biztosítja az egyszerűbb elérést. Anatómiai párnázással rendelkezik a hát felőli oldalon, valamint könnyen száradó anyaggal a hátpárnázáson és a vállpántokon.

Munkába menet sem kell lemondanod a Gepida élményről. A Gepida válltáska 15 literes űrtartalmával egészen biztos elegendő helyet biztosít számodra. Puha borítású laptop tartó rekesszel rendelkezik, töltőkábel zsebbel. Bőröndhúzóra tehető kialakítása és az állítható, levehető vállpántja biztosítja, hogy bármilyen helyzetben megállja a helyét, és egy kiváló társ az úton.

Mindig örömmel tölt el bennünket, amikor egy Gepida kerékpár kiegészítőt látunk egy kerékpárosnál, hiszen tudjuk, hogy így lehet igazán a Gepida élményt kimaxolni. A felsorolt kerékpár kiegészítők mind hozzájárulnak ahhoz, hogy teljes egészében átadhasd magad a kerékpározás által nyújtott szenvedélynek.