Fekvőbringások találkozója Hír

Mozgásvilág
Mozgásvilág - ambringa
2008/02/27
Lassan egy éve annak, hogy megnyitott Budakalászon az - első sorban - fekvőbringákat árusító bolt, az Annyira ás Bringa. Ennek apropójából április 5-én találkozót szerveznek a fekvősöknek és szimpatizánsaiknak.
Hirdetés

Április 5-én szombaton találkozóra hívjuk a fekvősöket és minden szimpatizánst Budakalászra, a boltunkba.

Lassan egy éve nyitottuk meg, így itt az ideje, hogy megünnepeljük boltunk első születésnapját! Ráadásul a szezon is hamarosan elindul, így elhatároztuk, hogy tartunk egy "Évadnyitó és 1. Szülinapos Rendezvényt". Sokat szervezkedtünk, hogy pontosan mikor is legyen, végül a kiállítások, a Húsvét és egyebek miatt április 5-ét, szombatot választottuk. A bolti nyitvatartás után, azaz 14 órakor kezdenénk.

A konkrét program még szervezés alatt áll, de pár ötlet már van rá:

• közös rekus túra (ehhez lehetőleg mindenki hozza magával a bringáját!);
• ügyességi vetélkedő a kijelölt akadálypályán (lehet indulni trike-kal is...);
• beszélgetés - sztrorizás -tapasztalatok megosztása.

Természetesen lenne némi étel-ital is svédasztalos jelleggel, hogy ne maradjunk éhesen! Nem akarjuk túlbonyolítani a dolgot, a lényeg az lenne, hogy mindenki, aki megtisztel minket a jelenlétével, lehetőleg minél jobban érezze magát, megismerkedhessen más fekvősökkel, illetve bringásokkal. Egyrészt tehát örömmel várunk minden olyan ötletet, mellyel még emlékezetesebbé lehetne tenni a rendezvényt (tudom, sorsoljunk ki egy rekumbenst a jelenlévők között... :-)), másrészt mindenkit kérnénk, hogy jelezze résztvételi szándékát előre e-mailben számunkra az info@ambringa.hu címen. (Valamint hogy hány fővel jönne.) Ez főképp azért fontos, hogy tudjunk előre számolni a várható létszámmal. Természetesen az időjárás még bekavarhat, de reméljük, hogy kegyes lesz hozzánk. Nem tervezünk esőnapot, így rossz idő esetén legfeljebb többet leszünk a boltban, melynek egy részét amúgyis ki fogjuk üríteni, hogy több helyünk legyen.

Szeretettel várunk tehát minden kedves érdeklődőt, fekvőst, és egyéb bringást 2008. április 5-én, szombaton 14 órakor Budakalászon, a Tanító u. 2. alatti üzletünkben!

Hirdetés