Eplényből startol a Nyugat Maraton Kupa! Hír

x-trame.hu
2014/05/26
Május 31.-én szombaton kezdetét veszi a 2014-es Nyugat Maraton Kupa.
Hirdetés

A sorozat tavaly indult útjára és már az első évben közel 1000 résztvevő gondolta úgy, hogy próbára teszi magát valamelyik versenyünkön.
Idén új helyszínnel kedveskedünk a versenyzőknek. Az eplényi futamnak a Bringaréna szolgál központjául. A remek adottságoknak köszönhetően számos kiegészítő program kipróbálására lesz majd lehetőség a kilátogató nézők számára is. Az előnevezés már lezárult, de pénteken és szombaton is lesz lehetőség még a helyszínen nevezni 7000 Ft-os áron. Az útvonal kapcsán érintett erdészetek kérésére apróbb módosítást kellett eszközölnünk az útvonalon. A végleges nyomvonalat, szintrajzot és a frissítő pontok helyét, ahol a High5 termékeivel találkozhattok

A sorozat növekvő népszerűségének köszönhetően egyre több támogató gondolja úgy, hogy érdemes mellénk állni. A Karthago Tours-nak köszönhetően értékes utazási utalványokat sorsolunk majd ki. A nyereményekről részletesebben itt olvashattok.

A fiatalabb korosztály a Nelson Bike Gyerekversenyén mérhetik majd össze tudásukat. A kétnapos fesztivál, melynek egyik alappillére a Nyugat Maraton Kupa, még számos programmal várja a kerékpársport iránt érdeklődőket, XCO Mk, Bike Safe BRM túra, Kerékpár tesztelési lehetőség, Trike bemutató, Váz és kerékhajító verseny, ….. A programokról bővebben és ezen az oldalon tájékozódhattok.

A sok érdekes programokon kívül egy meglepetéssel is készülünk a számotokra.
Várunk mindenkit a Nyugat Maraton Kupán az Eplény Bike Fest keretein belül!

Hirdetés