Emeld magasabb szintre a kerékpározást! Hír

Emeld magasabb szintre a kerékpározást! Hír

Támogatott tartalom
2021/10/05
Ha komolyan gondolod a kerékpározást, akkor ne elégedj meg a legjobbnál rosszabbal!

Wahoo Kickr Core

Az egyik legjobb ár/érték arányú okosgörgő a piacon! Elkerülhetetlenül jönnek a hidegebb idők, és - ha lehet hinni az időjósoknak - elég kemény télre számíthatunk. Az élet nem áll meg sem a járvány, sem a hideg miatt, a jövő évi bringás tervek körvonalazódnak!

Emeld magasabb szintre a kerékpározást!-4
Emeld magasabbra szintre a kerékpározást!-4

A folyamatos fejlődés egyik alapja a téli alapozás, amihez egy tökéletes választás az amerikai Wahoo Kickr Core edzőgörgője.
Az okosgörgők egyik nagy előnye, hogy az unalmas téli, beltéri edzéseket is "mozgalmassá", színesebbé tudják tenni a különböző interaktív edzőprogramok segítségével. A Wahoo Kickr Core az elektromotoros ellenállásnak köszönhetően egy csendes, stabil, megbízható edzőgörgő, ami szinte bármely bringatípussal kompatibilis lehet, a könnyen kezelhető applikációnak köszönhetően pedig abszolút személyre szabható. Ha komolyan gondolod a téli edzéseket és hosszú távra tervezel, ennél nem érdemes lejjebb adni... A görgők mellett nálunk minden egyéb Wahoo kiegészítő terméket is megtalálsz. 

Bicycle Line Normandia E

Az olasz Bicycle Line őszi-, téli ruházati termékcsaládjának a csúcskategóriáját képviselik a Normandia névvel fémjelzett termékek. Ezek szinte kivétel nélkül mind szélálló és vízlepergető, vízálló alapanyagokból készülő termékek, legyen szó mellényről, eső-, vagy télikabátról, vagy akár nadrágról, térd- és karmelegítőről.

Emeld magasabbra szintre a kerékpározást!-7
Emeld magasabbra szintre a kerékpározást!-7

Az ősz, tél beköszöntével bringázás közben egyértelműen a Normandia ruházati termékekben ötvözött szél és vízállósági tulajdonságokra lesz szükségünk. Ha ezek közül választasz, biztosan nem fogsz csalódni.

További infó...

Knog Mini Sets

A nyár elmúltával nem csak a hideg, de a sötét is kezd a mindennapjaink része lenni. A rossz látási viszonyok közötti közlekedés egyik elengedhetetlen feltétele a láthatóság. Ebben lesz méltó partnerünk a Knog Mini Chippy vagy Niner lámpaszett, ami könnyű, vízhatlan, USB-ről tölthető és a szilikon rögzítési rendszere lehetővé teszi, hogy bármilyen kerékpárra könnyen fel- és leszerelhető legyen.

Emeld magasabbra szintre a kerékpározást!-9

Emeld magasabbra szintre a kerékpározást!-9
Emeld magasabbra szintre a kerékpározást!-5
Emeld magasabbra szintre a kerékpározást!-10
Emeld magasabbra szintre a kerékpározást!-10

Több világítási funkciójának köszönhetően könnyen alkalmazkodhatunk a körülményekhez és az Eco üzemmódban több, mint 7 órán át tudjuk használni a lámpákat. Ha pedig az akku kezd merülni, arról sem fogunk megfeledkezni a merülést jelző kontroll lednek köszönhetően.
A Knog termékek széles választékát kínáljuk üzletünkben és webshopunkban. 

További infó...

Geosmina - hátsó táska 10 / 15 l

A spanyol gyártó egyedi design és alapanyag felhasználásával készíti a bikepacking táskáit. A teljesen vízálló alapanyag és a két rétegű, duplafalú kialakítás garancia a vízállóságra. A belső részek élénk sárga anyaga segíti a tájékozódást, könnyen láthatóvá teszi a belső teret, bármelyik táskáról is legyen szó. A rögzítésért a nyeregcsőnél két db tépőzáras pánt felel, illetve ezen kívül a nyeregpálcához két vékonyabb hevederrel tudjuk megfeszíteni, hogy stabilan álljon, ne mozogjon használat közben.

Emeld magasabbra szintre a kerékpározást!-3
Emeld magasabbra szintre a kerékpározást!-3

A felső részén a szokásosnak nevezhető gumis madzagok segítenek az apróságok, egyéb dolgok rögítésében. A táska formája, kialakítás, mérete - (10, vagy 15 L) bármelyiket választjuk -, ki fogja szolgálni igényünket. A csatok, tépőzárak megfelelőek, jól és könnyen használhatóak.
Annak érdekében, hogy valós tapasztalatokat gyűjthessen bárki, befogtunk egy komplett szettet tesztelésre, így mindenki saját maga meggyőződhet róla, mit is tudnak ezek a táskák. A teszt táskákat keressétek a Bringalandban!