Egyetemi-Főiskolai országos és Budapest Bajnoksága Országúti Egyéni időfutam verseny Hír

Békásmegyeri
2011/10/03
Az idei évben gyönyörű nyárias időben rendezték meg az Egyetemi-Főiskolai ORSZÁGOS és Budapest Bajnokság Országúti Egyéni időfutam versenyét.
Hirdetés
Az idei évben gyönyörű nyárias időben rendezte meg a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség, Budapesti Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség és a Budapesti Kerékpáros Szövetség megbízásából a Békásmegyeri „Vándor” Kerékpáros Klub az Egyetemi-Főiskolai ORSZÁGOS és Budapest Bajnokság Országúti Egyéni időfutam versenyét .
A verseny 18 kilométeres távja , a Szentendrei-sziget északi oldalán Tahitótfalu - Kisoroszi - Tahitótfalu útvonalon lett kijelölve, mint a korábbi években. A tavaly bevált internetes előnevezéssel 42 fő nevezett előre ily módon és csak heten nem jöttek el. Az előnevezők mellett 7 fő helyszínen nevező versenyző volt. A verseny távnak így 42 fő vágott neki és ők teljesítették is a versenyt . Verseny probléma és szabálysértés nélkül zajlott le.
 
81899-IMG_4780.JPG
Fotó: bpkerekpar.hu
 
Nevezők száma :  KATEGÓRIA             ÖSSZESEN        BUDAPESTI Férfi országúti kategória       24 fő         11 fő Férfi MTB kategória:            11 fő          4 fő Női országúti kategória:         6 fő          4 fő Női MTB kategória:               2 fő          1 fő
A hölgyek versenyében Dudás Eszter volt a leggyorsabb, megelőzve Benácsi Szandrát és Karancsi Zitát, míg a férfiaknál sorrendben Márkus János, Szalay Péter és Dr. Dezső Gyula állhatott az egyetemi-főiskolai  országos bajnokság dobogójára országúti szakágban. A hegyikerékpárosoknál Süle Róbert, Mészáros Máté, Kuntár Bence trió örülhetett, míg a hölgyeknél Kiss Marina és Ringelhann Fanni párharcából az előbbi volt gyorsabb.
 
81899-IMG_4799.JPG
 Fotó: bpkerekpar.hu
 
Hirdetés