Egy pokolian jó verseny - MTB TRILOGY

Egy pokolian jó verseny - MTB TRILOGY

Benecz Ferenc
Benecz Ferenc
2019/05/15
Keresed a következő terepkerékpáros kihívást? Van egy tippünk: MTB Trilogy.
Hirdetés

Többnapos, pokolian jó mountain bike verseny, varázslatos természeti környezetben, életre szóló kalanddal fűszerezve, Csehország északi részében, a lengyel-határnál, Teplice nad Metují környezetében.

 

Mi is a Trilogy?

A MTB Trilogy az elmúlt 8 év során Közép-Európa legkeményebb mtb versenyévé vált. Három napon keresztül, különböző helyszíneken és szakaszokon kell teljesítenünk kategóriánk távját, melyek során kőkemény mászások és ördögi lejtmenetek vármnak ránk, olykor hatalmas sziklák között. Itt mind az extrém kerékpárosok, mind a hétvégi harcosok kellő kihívást találnak maguknak, hogy még egy év múlva is erről beszéljenek. 

Ha a 11 kategória bármelyikén is szeretnél elindulni, hagyd otthon a félelmeidet, viszont bátorságból, kitartásból, jó hangulatból és kollegialitásból nagy marokkal legyen nálad! Itt mindenki családtagként tekint a másikra, és ha kell segíti is bajba jutott társát – amit a szervezők nagyra értékelnek is.

 

 

„A Trilogy nem a versenyzésről szól, mint inkább olyan emberekkel találkozni, akiknek hasonló az érdeklődésük és a hobbijuk, akikkel egy-egy szakasz után, esténként leülhetsz beszélgetni, megosztani az élményeidet. Mindannyian a szervezők azt szeretnénk elérni, hogy a résztvevők élvezzék a verseny minden pillanatát. Itt minden szervező egyben versenyző is, így saját tapasztalatokból tudjuk, mire van szüksége az indulóknak.” 

Vena Hornych, versenyigazgató

 

Újdonságok

Idén több újdonság is várja az érdeklődőket! Először hírdetnek meg versenyt futók számára, akik a bringások DEMO-kategóriájának útvonalán teljesíthetnek, négy szakasz során összesen 156 kilométeren. Természetesen külön időpontban, biztonságosan elkülönítve őket.

Az e-bike tulajdonosokra is gondoltak a szervezők, így 2019-ben külön kategóriákat indítanak az elektromos rásegítéses bringások számára, 228 és 156 kilométeren!

 

dd.jpg Forrás: MTB Trilogy
dd.jpg Forrás: MTB Trilogy
Kép forrása: MTB Trilogy

Van még kép, kattints...

 

Jönnél Te is?

Ha kedvet kaptál, akkor csak látogass el a www.mtbtrilogy.cz weboldalra, ahol megtalálsz minden részletet és információt, valamint a regisztrációs lapot is. A szervezők gondoltak a messziről, akár külföldről érkezőkre is, így nevezéskor akár szállást is foglalhatsz rajtuk keresztül. Nekünk ott a helyünk! Találkozunk?

Hirdetés