Dioptriás keret könnyed sportoláshoz - Rudy Project Inkas

Dioptriás keret könnyed sportoláshoz - Rudy Project Inkas

Rudyproject.hu - Támogatott tartalom
2020/06/18
A hibrid dioptriás keretek új generációja.

A Rudy Project piacvezető a sportdioptriázás terén - számos különböző megoldás érhető el a sportszemüvegekhez melyek révén igényeid és elvárásaid szerint könnyedén kiválaszthatod a számodra legjobb megoldást. De ezek mellett az olasz gyártó gondol azokra is, akiknél elsődlegesen a hétköznapi viselet a cél, és emellett ugyanazon keretet viselnék a könnyed sportolások során is alkalmanként.

Ezen igényeket szolgálják ki a hibrid keretek, melyek klasszikus és elegáns formái mögött fejlett sportszemüveg technológiák és megoldások rejlenek. 

A hibrid dioptriás keretek új generációja

A vadonat új Rudy Project INKAS keret kifinomult, elegáns, mégis egyszerű kialakítása nagyszerű részleteket, fejlett technológiákat és megoldásokat, valamint kiválóan válogatott anyagokat rejt magában, melyek révén utolérhetetlen látáskorrekció élményt biztosít a hétköznapokra és a könnyed sportoláshoz is.

Sokoldalú, mint te

Alapból az INKAS a Rudy Project által fejlesztett Direct Clips technológia révén különböző dioptriás lencseinzertekkel használható - erről részletesebben lentebb olvashatsz - mely számos megjelenési lehetőséget és formát nyújt számodra, de emellett még az INKAS keretbe beleintegrálták a Flip Up technológiát is. Ezen megoldás révén könnyedén illeszthetünk a keretbe egy felhajtható, színezett, prémium minőségű előtétlencsét, mely kombinálja a funkcionalitást a stílusos megjelenéssel, a teljesítményfokozást az elegáns kinézettel. A speciális kialakítás révén a lencse egy kattintással, szerszámmentesen felhelyezhető, használaton kívül pedig kis helyen is elfér. Több, különböző színekből választhatsz. 

Dioptriás keret könnyed sportoláshoz - Rudy Project Inkas-2
Rudy Project Inka
Dioptriás keret könnyed sportoláshoz - Rudy Project Inkas-2
Forrás: Rudy Project

Kiemelkedő komfort és védelem

Az INKAS tervezésénél a sokoldalú felhasználás elérése is cél volt, így egyes tulajdonságai és funkciói révén kiemelkedő komfortot és védelmet nyújt. Ilyen például a nedvességre is tapadó gumírozás az orrnyergen és szárvégeken, melyek aktívabb helyzetekben, könnyed sportolás során is stabilan tartják a keretet arcunkon. A keret ezen részei könnyedén, kézzel arcunkra alakíthatók - az orrnyereg és a szárak bármilyen irányba hajlíthatók. A szemünk- és arcunk védelmét szolgálják a különleges, speciálisan választott anyagok, így a keretközéprész Grilamid- és a szárak Kynetium ötvözete, melyek rendkívüli rugalmasságot és strapabírást biztosítanak.

Dioptriás keret könnyed sportoláshoz - Rudy Project Inkas-3
Rudy Project Inka
Dioptriás keret könnyed sportoláshoz - Rudy Project Inkas-3
Forrás: Rudy Project

Különböző dioptriás inzertek

Köszönhetően a saját fejlesztésű Direct Clips technológiájának, az INKAS keretben is könnyedén és gyorsan cserélhetők a dioptriás lencsék - akár magas, +7.00 - -8.00 dioptriatartományban is, ráadásul gyártásuk nem igényel semmi speciális, komplex gyártó eszközöket, így bármelyik optikában elkészíttethetők ezen lencsék - akár egyfókuszú, akár progresszív kivitelben is. Többek között ezen rögzítési technológia révén is a keret bátran használható aktívabb helyzetekben is. Az INKAS kerethez elérhető mind a telikeretes- (full rim) és mind a félkeretes- (half rim) inzert, így csak rajtad múlik, épp melyiket választod, melyikkel indulsz el.

Dioptriás keret könnyed sportoláshoz - Rudy Project Inkas-1
Kerettípusok
Dioptriás keret könnyed sportoláshoz - Rudy Project Inkas-1
Forrás: Rudy Project

Általános tulajdonságok

tömege: 27 gramm (flip up nélkül) / 36 gramm 
szárhossza: 145 mm
bázisgörbületek: 
keret 4
dioptriás inzert 4
flip-up lencse 2

lencsék közötti távolsága: 20 mm

inzertek befoglaló mérete:
Full Rim/Telikeretes változat 49×40 mm
Half Rim/Félkeretes változat 50×41 mm
(vásárláskor választandó, de külön, utólag is vásárolható, cserélhető)
 
•    magas tartományban dioptriázható (+7.00 - -8.00)
•    rugalmas és erős Grilamid keretközéprész-alapanyag
•    rendkívül erős és strapabíró Kynetium ötvözetű szárak
•    nedvességre is tapadó gumírozások az orrnyergen és a szárakon
•    könnyedén, kézzel is arcra alakítható orrnyereg és szárvégek
•    Direct Clip megoldással könnyedén cserélhető dioptriás lencse inzertek
•    három különböző inzert forma (több különböző színben, külön is megvásárolhatók utólag, több is használható egy kerethez)
•    könnyedén felhelyezhető, felhajtható színezett előtét lencsékkel (külön is megvásárolhatók utólag, több különböző színben)
•    cserélhető alkatrészek (szárgumi, szár, orrgumi, keretközép, inzertek, flip up)
•    keménytok tartozéka
•    mikroszálas zsák tartozéka (lencsetörléshez)
•    2 év garanciával

Az INKAS kereteket és sportdioptriás megoldásokat keresd a hazai forgalmazó oldalán (www.rudyproject.hu) illetve bemutatótermében, vagy partnereiknél.

Rudyproject.hu