Cyclocross futam a Sportligetben Hír

(x) - Támogatott tartalom
2015/01/14
A második felvonás 

Ugyan az Országos Bajnokság és a SuperCross sorozat lezajlott, de a cyclocross szezonnak még közel sincs vége! A szeles első futam után most vasárnap, január 18-án állhatnak rajthoz Kőbányai BringaPark Kupa második futamának résztvevői.

 

T-lt-sen.jpg
T-lt-sen.jpg

 

A szervezők reményei szerint a vasárnapi versenyen már a szakágra jellemző időjárási körülmények várják a versenyzőket, az első futam orkánja után vasárnap havas esőre és 0°C körüli hőmérsékletre lehet számítani – a rövidnadrágok várhatóan otthon maradhatnak. A kőbányai Sportligetben vasárnap reggel 9 órától lehet nevezni, átvenni a rajtszámokat, és a pálya is ettől az időponttól járható.. A cyclocross kerékpár most sem kritérium, mountain bike-kal is bárki rajthoz állhat. Csak jól fel kell öltözni, és már mehet is a verseny 3 km-es pályáján. A gyerek futamok – rövidített pályán – 10 órakor, az utánpótlás és felnőtt futamok pedig 11 órakor kezdődnek, az alábbi beosztásban:

10:00: Gyerek futamok (U13 Fiú / U13 Lány / U11 Fiú / U11 Lány / U9 Fiú / U9 Lány)
11:00: 1. rajt: Férfi U15 / Férfi U17 / Női U17 / Férfi Master 3 / Hobbi férfi
11:45: 2. rajt: Férfi U19 / Női felnőtt / Férfi Master 2
13:00: 3. rajt: Férfi U23 / Férfi felnőtt (Elit) / Férfi Master 1

 

A pálya rajtkörrel indul, a nyomvonalban pedig helyet kapott egy meredek töltés, a területen található dirt pálya néhány hulláma és a gokart pálya is.

Kedvcsinálóként pedig nézzétek meg az első futamról készített videót:

További részletek a www.vuelta.hu/bringapark-kupa oldalon.

cyclo-logo-fekvo_kicsi.jpg
cyclo-logo-fekvo_kicsi.jpg

Hirdetés