BringaMánia finálé Győrben! Hír

Bringamánia
2010/09/30
Október 2-án, Győrben kerül sor a nagyszabású kerékpáros rendezvénysorozat idei utolsó felvonására.
Hirdetés
Október 2-án, Győrben kerül sor a McDonald’s BringaMánia – nagyszabású kerékpáros rendezvénysorozat idei utolsó felvonására, melynek a Barátság Sportpark ad otthont, az Ifjúság körúton.
A McDonald’s BringaMánia Park keretein belül a már-már szokásosnak mondható sokféle program várja a kilátogató bringásokat, aktívan kikapcsolódhat az egész család, nagyszerű hangulatban, amiről a látványos bemutatók is gondoskodnak!
 
A Győri McDonald’s Bringamánia Park programja:
2010. október 2., szombat Barátság Sportpark Győr, Ifjúság körút
Gizmó show 8:45-9:15 Ügyességi pálya 2-12 éves korig 11:30-13:30 Triál bemutató 12:00-12:30 Bringapóló bemutató 13:00-13:30 Díjátadó / Sorsolás 14:30-15:00
 
BringaMánia ügyességi pálya és verseny
81053-bringasuli.jpg
Az izgalmas ügyességi-közlekedésbiztonsági pályán a gyerkőcök játszva tanulják meg a biztonságos biciklizés alapjait. A felvigyázók segítik, figyelik a gyerekek minden mozdulatát. De nem csak gyakorolni lehet, hanem akár versenyezni is!  A McDonald's BringaMánia pályán megrendezett versenyen nem a gyorsaság, hanem az ügyesség, és a pontosság számít. Gyere, próbáld ki és nyerj értékes ajándékokat! A BringaMánia ügyességi pályát a gyerekek idén már kipróbálhatták Debrecenben, Zalakaroson és Budapesten is.
 
Gizmó Freestyle bemutató
81053-freestyle2.jpg
Nagy ’Gizmó’ Attila – a hazai freestyle koronázatlan királya – és barátai hatalmas ugrások közepette, látványos kerékpáros freestyle show bemutatóval kápráztatják el a közönséget.
 
Bringapóló mérkőzés
81053-kavalkad.jpg
Ezt a sportágat egy Európában kóborló kanadai biciklis és egy valamikor Budapesten is dolgozó portugál kerékpáros futár honosított meg. Ők szervezték az első mérkőzést néhány évvel ezelőtt. Először partvisnyélre szerelt PVC-cső-darabokból eszkábáltak maguknak ütőt, majd síbotokból átalakított vagy faágakból készített pólóütők is feltűntek. Mostanra eljutottunk oda, hogy világbajnoki és európabajnoki résztvevők lettek a magyar pólósok. Ezen a napon megismerkedhet mindenki ezzel a sportággal, ahol a legjobb győri csapat is pályára gurul.
 
Triál bemutató
81053-trial2.jpg
A Triál a bringázás egy különleges, extrém szakága. A triál szerelmeseinek különféle épített akadályokon kell egyensúlyozni, ugrani, úgy, hogy a kerékpáros lába ne lépjen le a pedálról. Most Győrben megismerkedhettek ezzel a sporttal egy látványos bemutatón keresztül.
Hirdetés