BikeFun szemüvegek sportolásra és sportos hétköznapokra Hír

BikeFun szemüvegek sportolásra és sportos hétköznapokra Hír

Benecz Ferenc
Benecz Ferenc
2017/06/06
Egy sportszemüveg legfontosabb funkciója a szemünk védelme - káros sugarakkal és fizikai behatásokkal szemben. Persze ezen felül az sem árt, ha kényelmes is. Na jó, jól is néz ki... és legyen pénztárcabarát.
Hirdetés

A hazai kerékpáros piac egyik meghatározó cégének, a BikeFun kínálatában már évek óta nem csak a nagy márkák termékei találhatók meg, hanem a saját márkások is. Ezek kedvezőbb árakon kínálnak választási lehetőséget. Most a szemüveg kínálatuk 4 darabja járt nálunk egy rövid áttekintő körképre, és meglepő pillanatokat okoztak nekünk.

 

Ace Forrás: Paraferee - mozgasvilag.hu
Ace
Kép forrása: Paraferee - mozgasvilag.hu
 

 

Bikefun Ace

A kínálat egyik 2017-es újdonsága. Az Ace kerete alul nyitott kialakítású, lencséi cserélhetők, alapanyaga polikarbonát – nem a legmodernebb anyag, mely picit merev is, de ettől válik pénztárcabaráttá. A lencséi 3-as kategóriájúak (öt kategóriába sorolják a lencséket UV-szűrő tulajdonságuk alapján: 0-s, mely 80-100% fényt enged át és beltéri használatra ajánlott, 1-es, mely 43-80% fényt enged át és nagyon kevés fényhez javasolt, 2-es mely 18-43% fényt enged át és közepes fényviszonyokhoz ajánlott, 3-as mely 8-18% fényt enged át és erős fényhez javasolt, valamint a 4-es mely csak 3-8% fényáteresztési tartománnyal rendelkezik és intenzív, extrém fényviszonyokhoz ajánlott, vezetésre nem alkalmas). Természetesen 100%-os UV-védelemmel mindegyik! 

Sportolás közben nem árt, ha a szemüveg a helyén marad és nem csúszkál arcunkon, éppen ezért az Ace orrnyerge és szárvégei is nedvességre tapadó gumírozásokat kaptak.

A szemüveg mindösszesen csak 4990 forintba kerül, amiért nem csak egy szemüveget kapunk, hanem vele egy keménytokot annak tárolására, valamint egy zsákot és törlőkendőt is! Két színben érhető el: fekete/zöld és fekete/piros.

 

Target EL Forrás: Paraferee - mozgasvilag.hu
Target EL
Kép forrása: Paraferee - mozgasvilag.hu
 

 

Bikefun Target EL

Ez a modell már profi sportszemüveg keretet kapott, hisz a Grilamid TR90 anyagból készült, mely nem csak rugalmassá és erőssé teszi, de könnyebb is ettől. Az orrnyerge, illetve a szárvégek belseje gumírozott, mely részek nedvességre is tapadnak, ezzel megakadályozva a szemüvegünk csúszkálását.

Lencséje cserélhető, sőt, rögtön 3 darabot kapunk a kerethez! Természetesen mind 100%-os UV-védelemmel rendelkezik! Egy kifejezetten napsütéshez alkalmas füstszínűt (3-as kategória) Full Revo layer bevonattal, egy ködös, borult időjáráshoz ideális sárgát (2-es kategória), valamint egy víztisztát (1-es kategória).

A vagány, enyhén szögletes formavilágú Target EL a kiegészítő lencsékkel, keménytokkal, zsákkal és törlőkendővel együtt 8990 forintért vásárolható meg! Csak fekete szinben!

 

Fly Forrás: Paraferee - mozgasvilag.hu
Fly
Kép forrása: Paraferee - mozgasvilag.hu

 

Bikefun Fly

A BikeFun szemüvegpaletta legdrágább modellje a Fly. Mégis nem a Grilamid, hanem polikarbonát alapanyagú a kerete. Az orrnyereg és a szárvégek nedvességre is tapadó gumírozást kaptak, mely részei a szemüvegnek ráadásul állíthatók is, így arcunkra formálhatjuk.

Lencséi cserélhetők, melyekből rögtön három párat kapunk: egy víztisztát fényszegény, borult időjárásokhoz (1-es kategória); egy sárgát a ködös, esős körülményekhez (2-es kategória); valamint egy Silver Mirror elnevezésű fényvisszaverő és Full Revo layer bevonattal ellátottat az erős napsütéshez (3-as kategória). Mindhárom pár lencse felső része szellőzőnyílásokkal van ellátva, így több levegő mozog a keret és az szemünk között, ezzel szárítva a lencse felületét. Természetesen 100%-os UV-védelemmel mindegyik! 

Keménytokkal, mikroszálas tárolózsákkal és törlőkendővel a Fly csak 10 990 forint, ami nagyon jó vételnek számít! Két színben érhető el: fekete/zöld és fekete/piros.

 

Stage Forrás: Paraferee - mozgasvilag.hu
Stage
Kép forrása: Paraferee - mozgasvilag.hu

 

Bikefun Stage

A körkép kakuktojása, hisz a vadonatúj Stage nem sport- hanem lifestyle szemüveg. Ennek ellenére strapabíró Grilamid TR90 alapanyagból készült – csak úgy, mint a felsőkategóriás sportszemüvegek – melytől könnyű lett.

A keret formája a napjaink divatirányzatát követve szögletes, lekerekített sarkokkal. A hatalmas lencséi a tükröződésgátló és Full Revo layer bevonatoknak köszönhetően erős napsütéshez ideálisak. A víztaszító rétegük pedig hozzájárul, hogy se az izzadtságcseppek, se a víz ne tapadjon meg rajta. És persze 100%-os UV-védelmet biztosít.

Ha a hétköznapok során is sportosan szeretnénk kinézni, a Stage jó választás. Két színvariációból választhatunk: fekete/zöld betétekkel és fekete/fehér betétekkel. 6990 forintért nagyon baráti vétel – mikroszálas tárolózsák és törlőkendővel.

 

A BikeFun szemüveg kínálata természetesen nem ennyi – a további modelleket megtaláljátok a forgalmazó oldalán és partnereiknél.

BikeFun Kft. - www.bikefun.hu

Hirdetés