BiciKlikk üzlet már a fővárosban is Hír

(x) - Támogatott tartalom
2018/07/23
Budapesten is megtalálhattok minket széles kínálatunkkal és extra szolgáltatásainkkal.

Budapesten, a Boráros tér 6. szám alatt megnyílt a BiciKlikk.hu kerékpár szaküzlet- és szervizhálózatának legújabb üzlete,

ahol a több száz kipróbálható kerékpáron felül alkatrészek, bringás kiegészítők is széles választékban megtalálhatóak.

 

BiciKlikk üzlet már a fővárosban is
BiciKlikk üzlet már a fővárosban is

 

A BiciKlikk elhivatott, profi, fiatalos csapata fő küldetése, hogy a bringázás szerelmesei a nekik leginkább megfelelő kerékpárt találják meg. Éppen ezért egyre több gyártó terméke található meg a kínálatunkban, mint például a Trek, Kona, Cross, Cube, Badbike, Gepida, Kellys, Kross, Lapierre, Ghost, Dema, Haibike vagy a Winora. A választásban személyesen és virtuálisan is készséggel segítünk: akár az üzletekben, online chat ablakban, e-mailben, telefonon, ahogy neked a legkényelmesebb.

 

Mi többet adunk – avagy extra szolgáltatások minden kerékpár mellé!

Ingyenes lopás- és balesetbiztosítás!*

A BiciKlikk nem tud megvédeni a balesetektől vagy az esetleges lopástól, de felépülésedben és a károk enyhítésében szeretnénk tőlünk telhetően segíteni: egy év ingyenes balesetbiztosítást és fél év ingyenes lopásbiztosítást ajándékozunk részedre.
Csupán annyi a teendőd, hogy regisztrálsz a vásárláskor kapott kódoddal!

Kölcsönözni szeretnél?

Rövidebb időt töltesz a városban vagy vendéged számára szeretnél a hétvégére kerékpárt biztosítani? Nálunk kölcsönözni is tudsz!

 

BiciKlikk üzlet már a fővárosban is
BiciKlikk üzlet már a fővárosban is

 

Webáruházunkból Magyarországon bárhonnan tudsz rendelni

Ha szívesebben vásárolsz online vagy nem esik útba budapesti vagy pécsi üzletünk, böngéssz webshopunkban, ahol a több ezer kerékpár mellett kiegészítőket, ruházatot, valamint alkatrészeket is megtalálsz. Megrendelésedet házhozszállítását is biztosítjuk számodra, ráadásul az online rendelt biciklit szinte teljesen beállítva és előszerelve küldjük, hogy neked már csak az utolsó simításokat kelljen elvégezni. A nálunk vásárolt kerékpárokhoz a gyártók által megadott teljes körű garanciát biztosítjuk, bármilyen garanciális vagy garancián túli probléma esetén szervizünk készséggel áll rendelkezésedre.

A BiciKlikknél a kerékpáron felül más közlekedési alternatívákat is találsz, mint például gördeszkákat, longboardokat, rollereket, segwayeket vagy a téli időszakban különféle szánkókat!

 

BiciKlikk üzlet már a fővárosban is
BiciKlikk üzlet már a fővárosban is

* Az ingyenes szolgáltatás akciós termékekre és kamatmentes részletre vásárolt termékekre nem vonatkozik!