Bicikli Pop-Up bolt Hír

(x) - Támogatott tartalom
2013/05/07
Mindössze egy hétre nyílik meg a Project Showroom kerékpárbolt...

BICIKLI POP-UP BOLT
2013. május 9-16-ig,
minden nap reggel 10-től este 20 óráig

Mindjárt itt a tavasz közepe, mostanra mindenki igazán kivetkőzhetett a téli göncökből, előkerültek a ballonkabátok és kirajzottak a biciklik. Mi az elmúlt hetekben azon dolgoztunk, hogy május 9-én nyíló pop-up boltunkba összeválogassuk a legjobb használt, egyedi és új kerékpárokat. Aki eljön hozzánk ebben az időben, nem csak városi bringák közül válogathat, de a legkülönbözőbb kiegészítők közül szemezgethet! A nyergek, markolatok, felnik, sárvédők mellet lenyűgöző válogatást kínálunk kosarakból, biciklis táskákból, világításból, lakatokból és még sok minden másból.

Meggyőződésünk, hogy az utóbbi időben a városi biciklizés nem csak azért jött divatba, mert sokaknak lett elege a tömegközlekedés áldatlan körülményeiből, nem is azért, mert környezet- és költségkímélő, de még az sem biztos, hogy elegendő érv lenne mellette, hogy gyorsabb, egészségesebb módja a helyváltoztatásnak, mint a dugóban vesztegelni valami más járművön. Az emberek egész egyszerűen kezdenek ráébredni a biciklizés szépségeire. A szabadságra, amit ez az egyszerű szerkezet ad, és nem utolsó sorban magának a biciklinek az esztétikai értékére, ami természetesen számunkra sem utolsó. Sőt!

A pop-up bolt ezúttal nem csak kézzelfogható dolgokat kínál, számtalan programmal is készülünk. Lesznek villámprezentációk, melyekben a márkaképviseletek bemutatják a fekvő bringát, az elektromos és az összecsukható bicikliket, az előre rögzíthető gyermekülések kiváló képviselőjét és a méltán egyre népszerűbb spy bike-ot, amely lehetővé teszi, hogy kedvencünk GPS-szel követhető legyen abban az esetben is, ha valaki megpróbálná meglovasítani. Saját kerékpár karbantartó workshopunkon a laikus felhasználó megtanulhatja az egyszerűbb biciklis javításokat. Ezekkel összességében nagyon sok pénz spórolható és nem kell hozzá bicikliszerelővé válni.

Együttműködő partnerünk és szervizünk ezúttal a Rocket Bikes Underground Kerékpárbolt és Műhely lesz. További információkért és a részletes programért kövesd facebook oldalunkat!