BAM!-nak vége, de a kerékpározásnak nincs! Hír

Reccece - Mozgásvilág.hu
2009/11/06
Életem első BaM-ja sikeresen zárult. Letekertem a kötelező hét alkalmat, sőt, mai napig vezetem a közlekedési naplóm és persze bringával járok a munkába. Sokan gondolják azt, hogy bringával járni ide-oda, valami extra erőfeszítést igényel...
Hirdetés



Mostanra már mindenki értesült arról, hogy lezárult az őszi Bringázz a Munkába! kampány. Az idén is a cél az volt, hogy legalább hétszer tekerj a munkahelyedre vagy az egyetemre és ráérezz arra, hogy mennyire egyszerű bringával közlekedni nap mint nap. Ezúttal a MÁV-START Zrt. is közreműködött és megvalósult a Bringázz és vonatozz! alkampány, amelynek köszönhetően a vonattal megtett kilométereket is beleszámolhattuk a közlekedési naplóba. Október 31-én egy záróbulival egybekötött díjátadóval ért véget az őszi BAM a Dürer kertben.

 

Életem első BaM-ja sikeresen zárult. Letekertem a kötelező hét alkalmat, sőt, mai napig vezetem a közlekedési naplóm és persze bringával járok a munkába. Sokan gondolják azt, hogy bringával járni ide-oda, valami extra erőfeszítést igényel, miközben ez a világ legtermészetesebb dolga. Azonban ha megérzed a szabadságot és nyugalmat, azt hiszem később sem tudsz majd lemondani róla. Most ősszel is volt fotópályázat, amelyre szoknyás vagy öltönyös fotókat vártak és a legjobbak között értékes nyereményeket sorsoltak ki; biciklit, táskát, kerékpárosklub tagságot.

Bringás élményekről szóló kép- és filmvetítés indította az eseményt amely a Fixi4  koncertjével folytatódott. A Cyclechic csapata is részt vett a kellemes délutánon és tippeket adtak, illetve egy filmmel kedveskedtek az egybegyűlteknek, amelyet Halász Áron készített. Ha lemaradtál most megnézheted:



 

Ünnepélyes díjátadás, nagy örülés után BAD divatbemutató láthattunk, és megcsodálhattuk a téli bringás viseletet, kiegészítőket. Végül a Halastó Kórus Critical Bass formációjának dala búcsúztatta a BaM-osokat tavaszig, akkor ugyanis újra indul a kampány . Már várod ugye?

Addig a záróbuliról készült szuper videót is nézegetheted, amit a Bringavideo.hu készített és nem merem állítani: még, még ilyen vidám videókat és bicikliseket minden napra!


Hirdetés