Menü

2009.04.21.     Hozzászólás 0

Április 28-ig kedvezményes nevezés a Mountain Bike Buda Maratonra!

A május elsején megrendezésre kerülő VII. Uniqa – Schwinn Csepel Buda Maraton napján idén is legalább 700 kerekest vár a szervező Sportaktív SE. Április 28-ig kedvezményesen nevezhetsz!

Az egész napos bringás majális fesztiválon kicsik-nagyok elindulhatnak, a viadal lesz az esztendő első montis maratonja.

 

Reggel tíztől az ovisok, majd az iskolások tekerhetnek a rajt-cél terület mellett számukra kijelölt pályán, délben indul a „főverseny”, melyen amatőrök és profik egyszerre vághatnak neki a Budai hegység ösvényeinek. Érdekesség lesz, hogy a bringások menet közben eldönthetik, hosszabb vagy rövidebb távot teljesítenek-e, a zavartalan lebonyolítást a chipes időmérés biztosítja majd.
A 21 kilométeres hobby kategória szintkülönbsége 700 méter, a 42 kilométeres, 2 körös sport kategória alkalmával pedig 1600 métert kell majd leküzdeni.

 

A versenyen bárki indulhat 14 és 70 év között, a díjazás 12 kategóriában, korosztályok szerint történik.
A turista mezőnyben rajthoz állóknak 1,5 órás szintidő alatt kell letekerni a 10 kilométeres távot,  itt a részvétel a fontos, hogy azok a kerékpárosok is megérezzék a hegyikerékpározás "ízét", akik most ismerkednek a sportággal.

 

Bővebben: www.sportaktiv.hu / Buda Maraton