Április 28-ig kedvezményes nevezés a Mountain Bike Buda Maratonra! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2009/04/21
A május elsején megrendezésre kerülő VII. Uniqa – Schwinn Csepel Buda Maraton napján idén is legalább 700 kerekest vár a szervező Sportaktív SE. Április 28-ig kedvezményesen nevezhetsz!
Hirdetés

Az egész napos bringás majális fesztiválon kicsik-nagyok elindulhatnak, a viadal lesz az esztendő első montis maratonja.

 

Reggel tíztől az ovisok, majd az iskolások tekerhetnek a rajt-cél terület mellett számukra kijelölt pályán, délben indul a „főverseny”, melyen amatőrök és profik egyszerre vághatnak neki a Budai hegység ösvényeinek. Érdekesség lesz, hogy a bringások menet közben eldönthetik, hosszabb vagy rövidebb távot teljesítenek-e, a zavartalan lebonyolítást a chipes időmérés biztosítja majd. A 21 kilométeres hobby kategória szintkülönbsége 700 méter, a 42 kilométeres , 2 körös sport kategória alkalmával pedig 1600 métert kell majd leküzdeni.

 

A versenyen bárki indulhat 14 és 70 év között , a díjazás 12 kategóriában, korosztályok szerint történik. A turista mezőnyben rajthoz állóknak 1,5 órás szintidő alatt kell letekerni a 10 kilométeres távot,  itt a részvétel a fontos , hogy azok a kerékpárosok is megérezzék a hegyikerékpározás "ízét", akik most ismerkednek a sportággal.

 

Bővebben: / Buda Maraton
Hirdetés