Menü

2017.05.08.     Hozzászólás 5

(x)

Állítsd össze álmaid kerékpárját!

A ROSE Bikes konfigurátorának segítségével teljesen egyedi kerékpárod lehet.


Ne elégedj meg az átlagossal! Állítsd össze magadnak a következő kerékpárod!

Az már sokak számára ismert tény, hogy a ROSE BIKES Európa egyik legnagyobb kerékpáros webshopja. Azt viszont még mindig kevesen tudják, hogy az egyetlen kerékpár gyártó, aminél magad tudod összeállítani a kerékpárodat egy online konfigurátor segítségével.

Ellentétben a legtöbb gyártóval, nekünk nem kész kerékpárokkal van tele a németországi raktárunk. Ha nem tetszik valamelyik mountain bike-unk, országútink vagy trekking bringánk paramétere, akkor egy gombnyomással megváltoztathatod szinte mindegyik modellt. Nem kell szívességet kérned a kereskedőtől, ha valamelyik alkatrészt lecserélnéd mert nem tetszik.

- Nem elég széles a gumi vagy más profilt választanál? – Cseréld ki!

- Nem megfelelő az áttételek leosztása szerinted? – Állítsd át!

- Másik nyerget választanál? – Válassz megfelelőt a kínálatunkból!

- Eddig még nem találtál bringát, amit kimondottan a TE méreteidhez igazítottak volna? – Segítünk a TE adottságaidnak legideálisabb beállítást megtalálni!

- Vagy csak egyszerűen más színű kiegészítőkkel szeretnéd feldobni a kinézetét? - Dobd fel!

 

Rose Bikes kerékpár konfigurátor Forrás: Rose

 

Ez persze csak néhány példa volt a lehetőségek közül, amit a ROSE Bikes konfigurátorával megtehetsz. A változtatási lehetőségek gyakorlatilag végtelenek és ha valamit nem találnál a konfigurátorban, abban a ROSE Bikes csapata személyesen segít neked!

 

Nyereményjáték

A ROSE Druckmacher profi pumpát nyerte: Doktorics Dávid - Söpte

Játékszabályzathoz klikk ide!

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • Taller 2017.05.13.   11:08

  Taller
 • bubu 2017.05.12.   18:49

  bubu

  Ez az első összeállíthato bicoterv? Nagy tévedés! Itt van Magyarországon egy oldal, mindent lehet tervezni! Minden szint stb; Onnan van a bicom..pfff miert kell kamuzni?

  válasz erre...

 • Ági 2017.05.12.   09:06

  Ági

  Esetleg folytatódik a játék és apránként megnyerhető minden a pumpa mellé? Aztán majd akik megnyerik közösen összeraknak egy álom bringát? Egy kicsit becsapós ez a játék.

  válasz erre...

 • Loach 2017.05.11.   13:03

  Loach

  Lol....Az ötlet nem rossz alapvetöen, de pont azo ka részek nem választhatóak szabadon, amit szinte mindenhol cserélnék: váltó elöl + hátul és a fékek....de egyébként szabadon összeállíthatod..... :D

  válasz erre...

 • Laya 2017.05.11.   11:36

  Laya

  Kicsit félrevezető volt a cím a hírlevéleben :-/. Azt sugallja, hogy netán meg lehetne nyerni az összeállított kerót(?) "Nyerj a ROSE-val és állítsd össze álmaid kerékpárját!" Helyesebben úgy lenne, hogy "Nyerj egy kerékpárpumpát! a ROSE-tól!" (az esetlegesen nemlétező biciklidhez). Remélem lesznek még kerékpár nyeremények! Csáó!

  válasz erre...