Kedvezményes szállás ajánlatok a Tisza-tó Maratonra Hír

Tosport.hu
2011/09/12
Ugye nem felejtettétek el? Már csak kevesebb, mint 2 hét a szezon utolsó komoly megmérettetéséig, a Tisza-tó Maratonig
Hirdetés
A nevezési díjban foglaltatik a  meglátogatása 3000 Ft értékben és a Tisza-tavi tanösvény túrája , így érdemes a maraton előtti vagy utáni napon is a Tisza-tónál maradni.   Partnereink rengeteg különböző kategóriájú, kedvezményes szállás ajánlattal várnak benneteket, melyeket összefoglalva megtaláltok itt. 


81798-Tisza_Balneum_Thermal_Hotel_Este_a_medence_fedll.jpg

  Ezek közül is kiemelkedik fő szállás partnerünk, a 4 csillagos Tisza Balneum hotel  ajánlata, melyben 1 éjszaka, 3 fogásos vacsorával, reggelivel, korlátlan wellness használattal már 10.500 Ft/főtől (!!!) foglalható!   Természetesen minden távra és futamra lehet még előnevezni is. További részletes információkat, kiírásokat a www.tosport.hu oldalon találtok.
   
Töltsünk együtt egy aktív hétvégét a Tisza-tónál! A kerékpáros szezon október közeledtével a végéhez érkezik, szeptember végén a Tisza-tó Maraton az egyik utolsó lehetőség hazánkban komoly megmérettetésre, egyben a Tósport Kft. által rendezett tó körüli maraton sorozat idei záró állomása is.
 
A rendezvény koncepciója, hogy az indulók ne csak a verseny/maraton/túra napjára érkezzenek a tóhoz, hanem töltsék el aktívan a hétvégét ott. Éppen ezért, minden indulónak a kerékpáros eseményen túl további aktív programokat kínálunk ajándékként. Kísérőddel együtt meglátogathatod Poroszlón a Tisza-tavi tanösvényt vagy feltöltheted magad adrenalinnal a Robin Kalandsziget élményparkban.
 
81798-kalandsziget.jpg
 
A Tisza-tó Maratonon 4 különböző futamon várják a kerékpárosokat. A Shimano Tisza-tó Kupa a profiknak szól, a táv 138 km. A teljesítményorientált amatőröknek a CUBE Tisza-tó Maraton a megfelelő választás, mely a maga 134 kilométerével igazi kihívás még a sík terepen is! A PORT.hu Tisza-tó Kör végig kerékpárúton haladva kerüli meg a Tisza-tavat, a 65 km-es távhoz már komolyabb felkészülés sem kell. A kezdő túrázókat a Capriolo Tisza-tó Túra várja, itt a hangsúly a tó legszebb részeinek meglátogatásán, nem pedig a teljesítményen van.
A Tisza-tó Maraton összes futamának indulói a rendezvényt megelőző vagy azt követő napon a Robin Kalandszigeten töltődhetnek fel. Minden nevezés mellé jár egy sétálójegy és 5 db „hód”, mely a park hivatalos fizetőeszköze is egyben. A futamok kiírása és az előnevezés már elérhető a honlapon, ahol kedvezményes szállásajánlatok is várják az indulókat és családtagjaikat, barátaikat.
A rajtcsomag a futamokon való induláson túl magába foglalja a chipes időmérést, frissítőket út közben, ebédet a célban, orvosi ügyeletet, tombolán való részvételt, a tanösvény meglátogatását és a kalandpark belépőit. Az előnevezőknek a rajtcsomagban foglaltatik egy ajándék póló is, így érdemes mielőbb regisztrálni!
 
További információ: www.tosport.hu , info@tosport.hu
Hirdetés