A Northwave 2013-as tavaszi/nyári kollekciója már a boltokban

A Northwave 2013-as tavaszi/nyári kollekciója már a boltokban

(x) - Támogatott tartalom
2013/04/03
Március elejétől már megtalálhatod a kerékpárboltokban az olasz márka kiemelkedően kényelmes és jó minőségű modelljeit, hogy felkészülten ülhess újra a kerékpárodra, ha végre beköszönt a jó idő.

Kerékpározni persze szinte bármilyen öltözékben lehet, amely nem akadályoz a mozgásban. Ám aki viselt már Northwave cipőt vagy ruházatot az biztosan tudja miről beszélünk, amikor azt mondjuk: a különbség az utcai vagy a speciális kerékpáros technikai öltözetben való tekerés között óriási.

 

Northwave
Northwave

 

Egy jó biciklis nadrág, komfortos betéttel már alapdarabnak számít minden bringás ruhatárában, a hozzá passzoló mez pedig nemcsak az elegancia miatt fontos – egy pamutpólóban izzadni nagyon kellemetlen, hiszen iszonyú lassan szárad meg újra. Egy minőségi kerékpáros mez azonban olyan technikai anyagokból készül, melyek biztosítják a remek szellőzést, a gyors nedvesség kivezetést és elpárologtatást. Magyarul egy Northwave mezben nem a saját verejtékedben fürdesz egész tekerés alatt, hanem kellemes közérzettel, száraz ruhában érkezhetsz meg bárhová. Ráadásul az olasz cég a stílusos megjelenés szakértője is, ezekben a ruhákban könnyű elismerő pillantásokat begyűjteni. 

 

Northwave
Northwave

 

Persze ne feledkezzünk meg a jó kerékpáros cipőről sem, mely sokkal hatékonyabbá teszi a tekerést, és a lábadat is kíméli. Ha először próbálkozol patentpedálhoz való cipővel, akkor a belépő modelleket ajánljuk neked, ha pedig igazán profi cipőre vágysz, akkor válassz a közép- vagy felsőkategóriás lábbelik közül.

További számos alapdarabbal és kiegészítővel teheted teljessé a kerékpározás komfortját!