A jó csapat sikere a jó csapatban rejlik Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2010/11/30
A Merida Maraton Team CST évzáróján a malacsült illata mellett megcsapott a montis banda életérzése is.
Hirdetés
Tulajdonképpen az este arról szólt, hogy az immáron hivatalosan 13 - nemhivatalosan 15 - éves klub tagjai összegyűlnek, esznek-isznak mulatnak és összegzik az elmúlt évet, tervezik a következőt.
Azon kívül, hogy meghívott vendégként jutott nekünk is minden földi jóból, átéreztük egy kerékpáros klub lényegét is. Aki ennek a klubnak a tagja, azt nem várja stopperral a kezében edzője minden nap pontban ugyanabban az órában, és pláne nem ugyanazon a helyen. Aki egy ilyen klubnak a tagja, az minden bizonnyal él-hal a kerékpározásért, szabadideje legnagyobb részét a nyeregben tölti és eredményeivel (akár vérpfori, vagy amatőr), törekvéseivel a csapatának hírnevét öregbíti. Eredményeiért saját maga felel, de csapatától minden támogatást megkap (edzéstervek, a közös edzés lehetősége, csapatmez, kerékpáros felszerelés, eredményektől függő jutalmazások, stb.). Az egésznek a lényege: egy sikeres csapat tagjának lenni.
Az évzárón ünnepelték azokat, akik már 10-13 éve csapattagok és köszöntötték az új belépőket is. Elismerést kaptak a kiemelkedő sportolói és edzői tevékenységükért az arra érdemesek, sőt, még a Mozgásvilág.hu is, az egész éves médiatámogatásért.
A csapat támogatói együttműködése is éppen idén jubilált, tizedik éve használ a csapat Merida kerékpárokat a bikefun Hungary Kft. segítségével.
 
2010-es eredmények:
MXC Kupafutamokon : - Arany: Kis József(MASTER1), Szalontay Bence(U17), - Ezüst: Módos Gabriella(NŐI), - Bronz: Vas Péter (MASTER1), Kis József (MASTER1)
MXC OB:  -Ezüst: Módos Gabriella(NŐI), - Bronz: Kis József (MASTER)
MXC Kupasorozat összetett: - Arany: Kis József(MASTER1), - Ezüst: Módos Gabriella(NŐI)
XCO Kupafutamokon: - Arany: Vas Kata Blanka (Gyermek), Szalontay Bence (U17), - Ezüst: Módos Gabriella(NŐI), Vas Péter (MASTER1), Vas Balázs (Gyermek), Kulimák Panna (Gyermek), - Bronz: Vas Balázs(Gyermek)
XCO OB: - Ezüst: Vas Kata Blanka (Gyermek - Bronz: Vas Balázs(Gyermek)
 

Hirdetés