Menü

2010.11.30.     Hozzászólás 0

A jó csapat sikere a jó csapatban rejlik

A Merida Maraton Team CST évzáróján a malacsült illata mellett megcsapott a montis banda életérzése is.


Tulajdonképpen az este arról szólt, hogy az immáron hivatalosan 13 - nemhivatalosan 15 - éves klub tagjai összegyűlnek, esznek-isznak mulatnak és összegzik az elmúlt évet, tervezik a következőt.

Azon kívül, hogy meghívott vendégként jutott nekünk is minden földi jóból, átéreztük egy kerékpáros klub lényegét is. Aki ennek a klubnak a tagja, azt nem várja stopperral a kezében edzője minden nap pontban ugyanabban az órában, és pláne nem ugyanazon a helyen. Aki egy ilyen klubnak a tagja, az minden bizonnyal él-hal a kerékpározásért, szabadideje legnagyobb részét a nyeregben tölti és eredményeivel (akár vérpfori, vagy amatőr), törekvéseivel a csapatának hírnevét öregbíti. Eredményeiért saját maga felel, de csapatától minden támogatást megkap (edzéstervek, a közös edzés lehetősége, csapatmez, kerékpáros felszerelés, eredményektől függő jutalmazások, stb.). Az egésznek a lényege: egy sikeres csapat tagjának lenni.

Az évzárón ünnepelték azokat, akik már 10-13 éve csapattagok és köszöntötték az új belépőket is. Elismerést kaptak a kiemelkedő sportolói és edzői tevékenységükért az arra érdemesek, sőt, még a Mozgásvilág.hu is, az egész éves médiatámogatásért.

A csapat támogatói együttműködése is éppen idén jubilált, tizedik éve használ a csapat Merida kerékpárokat a bikefun Hungary Kft. segítségével.

 

2010-es eredmények:

MXC Kupafutamokon :
- Arany: Kis József(MASTER1), Szalontay Bence(U17),
- Ezüst: Módos Gabriella(NŐI),
- Bronz: Vas Péter (MASTER1), Kis József (MASTER1)

MXC OB:
 -Ezüst: Módos Gabriella(NŐI),
- Bronz: Kis József (MASTER)

MXC Kupasorozat összetett:
- Arany: Kis József(MASTER1),
- Ezüst: Módos Gabriella(NŐI)

XCO Kupafutamokon:
- Arany: Vas Kata Blanka (Gyermek), Szalontay Bence (U17),
- Ezüst: Módos Gabriella(NŐI), Vas Péter (MASTER1), Vas Balázs (Gyermek), Kulimák Panna (Gyermek),
- Bronz: Vas Balázs(Gyermek)

XCO OB:
- Ezüst: Vas Kata Blanka (Gyermek
- Bronz: Vas Balázs(Gyermek)

 

Merida Maraton Team CST

Olvass többet a témáról: merida