24 órás MTB szezonzáró buli! + Eredménylista Hír

tosport.hu
2014/09/30
24 órás mountain bike egyéni és csapatváltó versennyel zárta a Tó-sport Kft a 2014-es versenyszezonját.
Hirdetés

Indián nyár
Csodás környezet
Gyors pálya
Szarvaspörkölt
Jó hangulat
Nagy csaták

Ezek jellemezték a II. SHIMANO MTB24 VELENCE 24 óráját.

Az Erdélyi Attila által vezetett, korosztályos magyar bajnok fiatalokkal felálló Cube Csömör nem bízott semmit a véletlenre, meghívták a csapatukba a sokszoros magyar bajnok Buruczki Szilárdot. Az erőfölényük hamar kijött a második helyen végzett Életerő KSE Szeged csapatával szemben, így csak egy kérdés maradt, ki teljesíti a leggyorsabb kört a versenyen?

Erdélyi Attila sokáig magáénak érezhette ezt a kupát, de 40 perccel a leintés előtt Buruczki csak kirázott magából egy 6:09-es kört a 2,88km-es 65 méter szintemelkedésű pályán. Ezzel övé lett a leggyorsabb körért járó kupa.

 

 

Az abszolút harmadik helyért 3 csapat versengett sokáig végül a Jordán Péter vezette CUBE Balaton Team zsebelhette be a bronzérmet a CUBE Csömör öregfiúk és a végére elfáradó tereptriatlonos csapat, az X2S CUBE TEAM előtt.

 

 

A legnagyobb tapsot a két egyéni győztes Barcsik Emese (Életerő KSE Szeged) és Kakas László (FOCUS TEAM HUNGARY) kapták, de minden egyéni teljesítő befutóját kiemelten ünnepelte a közönség.

A Pákozd-Sukorói Arborétum és Szabadidő Park egy ékes példája annak, hogy megférnek egymás mellett a védett növények és a bringások, ha betartják a szabályokat.

Zárd velünk a szezont 2015-ben is!

Hirdetés