Menü

2009.12.07.     Hozzászólás 0

2010-es kerékpárok és vázak fordított árverésen

Tied lehet az első hazai 2010-es Kona vagy Commencal modell, ráadásul olyan áron, amennyiért Te szeretnéd! Ráadásul az on-line vásárlók között egy 169.900,- Ft értékű Kona Blast kerékpárt sorsolnak ki.

Az xfactornet.hu online áruházban nem rég indított Karácsonyi Fergeteg elnevezésű, minden termékre kiterjedő akció keretében nem csak a kifutó modelleket vásárolhatjuk meg kedvező árakon, de néhány vadonat új, 2010-es kerékpárra vagy vázra is rácsaphatunk, ráadásul nem is akár milyen módon...

 

Hogy izgalmas legyen ez a Karácsony, november 10. és december 20. között az X-Factor webshopján fordított árverésben kalapács alá kerülnek az első hazánkba érkezett 2010-es Kona és Commencal kerékpárok valamint vázak! Tied lehet az első hazai 2010-es Kona vagy Commencal modell, ráadásul olyan áron, amennyiért Te szeretnéd!

 

A fordított árverés lényege, hogy a kalapács alá kerülő termékeknél az idővel arányosan csökken a vétel ár, míg egy felhasználó úgy nem érzi, hogy nem vár tovább, az aktuális ár megfelel számára... A kikiáltási árak ez esetben percenként 50,- Ftonként csökkennek, az első licitálóig, így türelmes licitálók esetén akár nagyon minimális összegért is Tied lehet egy több száz ezres termék! 

 

A következő kalapács alá kerülő termék december 8-ától egy Kona 10 Shonky kerékpár lesz. Érdemes tehát felnézni az oldalra, és figyelemmel követni az aukciót, mert könnyen a Tied lehet egy Kona bringa!
 
Ráadásul a karácsonyi akció keretében online vásárlói között az X-Factorosok egy 169.900,- Ft értékű Kona Blast kerékpárt sorsolnak ki.

 

Részletekért kattints az xfactornet.hu oldalra.

Ajánló