16.- szor is Balatonkör!

(x) - Támogatott tartalom
2015/02/24
A  Balatonkör Team fáradhatatlanul szervezi továbbra is az eseményt.

Közeleg a tavasz, a Föld Napja és vele együtt a Balatonkör is. Az első túrát a Föld Napja alkalmából indította egy kis baráti társaság. Az évek teltek és a csapat egyre duzzadt, míg 2010-re már 1000 kerekes állt a rajtvonalhoz, hogy részese legyen ennek a rendkívüli teljesítménynek. Sok érdekes történet, számos barátság és még házasság is kötődik a Balatonkörhöz.

 

Örömmel jelentjük, hogy a sorozat idén sem szakad meg,

annak ellenére, hogy sem a Vuelta sem a McDonald’s nem vesz részt az idei túra lebonyolításában. Az alapító Balatonkör Team fáradhatatlanul szervezi továbbra is az eseményt.

Aki még nem vett részt ezen a nagyszerű szezonindító kerékpártúrán, annak íme egy kis ízelítő, mit tartogatunk idénre:
Négy táv, összesen több mint 300 km, biztonságos vezetett túra, teljes kiszolgálást nyújtó frissítő pontok, jó hangulat, remek társaság vár azokra, akik április 25.-én a XVI. Balatonkört választja.

  

Balatonkör Forrás: Balatonkör
Balatonkör
Kép forrása: Balatonkör

 

Az igazán kitartóknak a 206 km-es teljes tókerülést ajánljuk, aki beéri kicsit kevesebbel azok számára a Kiskör 76 km-e és egy rövid kompút nyújt remek kikapcsolódást. Aki csak egy rövidebb túrára vállalkozik, akár családostul, az ő számukra ajánljuk a Zamárdi Kalandpark családi körét. Könnyed kis tekerés Zamárdiban a nagy túrák biztonságát nyújtó szervezői háttérrel, ahol a frissítőpontot a Kalandparknál alakítjuk ki. Itt lehetőség lesz kedvezményesen kipróbálni a park játékait. A legkisebbek számára a Mozgásvilág.hu köröcskét tartogatjuk, amit akár futóbringával is kényelmesen teljesíthetnek majd, szintén a nagy túrákon megszokott biztosítással.

Ha sikerült kedvet csinálni, hogy 2000 kerekes társaságában megnézd a Balatont és új barátokat szerezz vagy éppen a régiekkel, családdal eltölts egy kellemes napot itt a helyed!

Vár a XVI. Balatonkör!

www.balatonkor.hu
www.facebook.com/balatonkor