E-bike üdülést sorsoltunk

E-bike üdülést sorsoltunk

Mozgásvilág
Mozgásvilág, Támogatott tartalom
Mozgásvilág, Támogatott tartalom
2021/05/25
2 éjszaka szállás, 2 nap E-bike használattal 2 fő részére, reggelivel, az E-tekergők vendégházban, közel 100 ezer forint értékben.

A Bükk temérdek látnivalók és kirándulási lehetőséget rejt, tehát aki nem szeretne semmiről lemaradni, annak érdemes több napot rászánnia a környék bejárására. A természetben való közlekedés egyik legkörnyezetkímélőbb, mégis viszonylag sportos és kényelmes módja a mára egyre nagyobb népszerűségnek örvendő elektromos kerékpár. Az egyre több helyen, így a Bükkben is elérhető bérlési lehetőségnek köszönhetően azoknak is alkalmuk nyílik kipróbálni a tekerés e könnyített formáját, akik nem szeretnének sok százezer (millió) forintot elkölteni egy ilyen sporteszközre. Akerékpározásra is alkalmas ösvények a törvényi előírásoknak megfelelően kerékpáros piktogrammal jelölve vannak így biztosan nem tévedünk el. 

E-bike üdülés a Bükkben-4

Eredményhirdetés!

A szerencsés nyertes 2 éjszaka szállást nyert, 2 nap E-bike használattal 2 fő részére, reggelivel, az E-tekergők vendégházban, közel 100 ezer forint értékben: Kőszegi Ilona

Játékszabályzathoz klikk ide!

Hirdetés