Sziklamászás mindenkinek, mászás bizony Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2010/10/20
Fontos felhívás: e hét szombatján szervezzük a 2. (második) iKaland mászónapot.
Hirdetés
Csobánkára megyünk, ahol - első sorban - Babcsán Gábor oktatónk lesz nagyon azon, hogy a lehető legtöbbet kihozd e napból.
A hangulatról maguk a résztvevők és a zsírosdeszkák gondoskodnak. Várunk szombaton 10-kor!
Miért jó ez Neked? - Mert ha még nem akarsz elköteleződni egy tanfolyam keretében, kipróbálhatod a mókát egynapos profi okítás keretében. - Mert ha már haladó vagy, akkor biztos jól jön néhány személyre szabott tipp egy profi nagyfal- és sportmászótól aki általában jó kedélyű és vicces.
 

 
Oktatást, minden szükséges felszerelést és zsíros kenyeret az iKaland biztosít. A nevetségesen alacsony részvételi díj, ami 1-8 óra sziklamászásra-oktatásra szól: - Klubtagoknak 2000 ft; - Más, rendes embereknek: 4000 ft.
Miért nem ingyenes? Nagy dilemma, sokáig agyaltunk rajta. Majdnem ingyenes. Ha az lenne, akkor túl sokan lennénk. Így, egy színházjegy árát kérjük az egész napos élményért; felszerelés+oktatás inkluzíve. És, ha eljössz velünk idén Omisba vagy a Garda-tóhoz, akkor ezt a kemény 2-4000 forintot beszámítjuk a túra árába. Fair? Hát, akkor gyere! Sőt, kapsz egy Overland Budapest bónt, amivel 10.000 forint vásárlás után 5000 forint kedvezményt élvezhetsz! Asszem, a körülményeket figyelembe véve jó döntésnek mondható a szombati mászás.

Hirdetés