Menü

2016.07.18.     Hozzászólás 0

Milyenek a vasárnap délutánok?

Lazák és kalandosak. A Sunday Afternoons szerint.


Csak egy sapka/kalap...

Az általános vélekédes nagyjából így összegezhető, ha sapka kollekcióról van szó. Mindez különösen igaz, ha az aktuális szuper lepergető, szellőző, könnyű anyagokból varázsolt túraruházatokról hemzsegő Outdoor Show a környezet.

A Sunday Afternoon márkának 15 perc kellett ahhoz, hogy belőlem sapka fetisisztát csináljon. Az eredetileg takarókat gyártó amerikai családi vállalkozás manapság az ötletes, színes és hasznos fejfedőiről ismert.

 

Mintázatban nincs hiány Forrás: Paraferee - Mozgásvilág.hu

Galériához klikk a képre!

 

Egy fejfedő minden kalandhoz

Mitől különleges egy sapka? A "kaland kalap vagy sapka" alias Adventure Hat például több ötletes megoldás miatt.

Hátul hosszított, hogy védje a nyakadat leégés ellen. A simlije is nagyobb a megszokottnál hasonló okok miatt, ráadásul anyagának köszönhetően fennmarad a vízen. A textília vízálló és maximális UV védelemmel rendelkezik kivéve persze a szellőzőnyílásokat. 

 

Félbehajtható simléder Forrás: Paraferee - Mozgásvilág.hu

Galériához klikk a képre!

 

Ötletes megoldás a "Sunglass Lock"-nak nevezett 2 oldalsó lyuk, ahova a napszemüvegedet biztonságosan elhelyezheted ha nem használod. Másik ötletes fejlesztés, hogy a simlit félbe hajthatod és így könnyen elpakolható anélkül, hogy eltörnéd vagy károsítanád. Túrázás alatt egy pillanat alatt a hátizsákod hevedere alá teheted, ha éppen nincs rá szükség. 

 

A sapka fetisiszta

A manapság trendi kamionos sapkákat is továbbgondolták. Minden évben másik helyi művésszel dolgoznak együtt. Ennek az együttműködésnek az idei eredménye a csendes-óceáni és sziklás-hegységi motívumokkal díszített sapik. A termék belső oldalán elhelyezett, a homlokodon keresztülfutó izzadságfelszívó szalagot pedig kicserélték technikai textilre. 

 

A manapság trendi kamionos sapkákat is továbbgondolták. Forrás: Paraferee - Mozgásvilág.hu

Galériához klikk a képre!

 

Mi a legjobb az egészben?

Ha nem tetszik a sapi, akkor küldd vissza és kicserélik másikra. Bármikor. Tényleg.

Ettől fogva minden vasárnapod ilyen:

 

Olvass többet a témáról: OutDoor 2016

Ajánló