KisGeri 24 - egy teljes nap a sziklákon Hír

KisGeri 24 - egy teljes nap a sziklákon Hír

Taigiszer Móni
2018/02/19
Magyarország legnagyobb sziklamászó- és highline fesztiválja
Hirdetés

Melegítsd az alkarod, és készítsd a mászócipőd, mert idén májusban újra megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb sziklamászó- és highline fesztiválja, a KisGeri 24.

 

KisGeri 24 Forrás: Fejes Bence
KisGeri 24
Kép forrása: Fejes Bence

 

24- és 12 órás mászás, highline 30 méter magasan

A esemény névadója a Kis-Gerecse kőfejtő, ahol idén második alkalommal lehettek részesei az ország egyetlen 24 órás sziklamászó versenyének. Akik elsőre nem vállalnának ekkora kihívást, az idén bevezetésre kerülő 12 órás versenyre is nevezhetnek. Természetesen nem kell non-stop mászni - a verseny lényege, hogy megtapasztaljátok, milyen egy igazi mászófesztivál hangulata és maradandó élményként tekintsetek vissza erre a különleges eseményre.

A fesztivál másik fő attrakciója a 30 méteres magasságban kifeszített highline, amely nem csak egy igen látványos és extrém megmérettetés, hanem a versenyzőknek pontszerzési lehetőség is. A kőfejtő legnagyobb sziklaudvara fölé kifeszített hevederen bárki kipróbálhatja magát a fesztivál során.

 

KisGeri 24 Forrás: Fejes Bence
KisGeri 24
Kép forrása: Fejes Bence

 

Évek óta mászol?

Itt a helyed, hiszen több, mint 200 remek sziklaút vár arra, hogy csapatoddal kimásszátok a versenyen! 24 órát kaptok - vajon mire elég?

Még csak ismerkedsz a sporttal?

12 órás versenyt épp neked találták ki! Megtapasztalhatod a pontverseny adta egyedi élményt, és ha időben érkezel, a 24 órás mászók fejlámpái által bevilágított sziklafalakat is megcsodálhatod az éjszaka sötétjében.

Teljesen kezdőként érdekel az esemény?

Ha úgy érzed, hogy a versenyzést egyelőre nem neked találták ki, akkor se maradj otthon! A könnyebb falakon oktatást is kérhetsz, ezenkívül a versenyzőknek mindig jólesik egy kis szurkolás!

 

Légy versenyző, vagy akár csak érdeklődő - a mászáson kívül számos egyéb programlehetőség vár. Kipróbálhatod tudásodat a highline vagy a slackline hevederein, illetve különböző felszereléseket tesztelhetsz. Jelentkezhetsz önkéntes szakácsnak a bogrács körül (amiért később mindenki nagyon hálás lesz neked!), este pedig igazi közösségi élmény részese lehetsz a tábortűz körül. Ha eddig esetleg nem győztünk meg, ebben a videóban megtapasztalhatod, mit is ad a KisGeri 24.

 

 

Nagy szeretettel várunk minden mászót, highline-ost és érdeklődőt - akár versenyzőnek, akár a tesztelésre, vagy lelkes szurkolónak! Idén jelmezversenyt hirdetünk a 12 és 24 órás versenyeken - extra pontokért érdemes megmozgatni fantáziátokat!

A nevezéssel nem csak egy egyedi versenyélmény részesei lehettek, hanem értékes nyeremények is várnak rátok! A tavalyi verseny első helyezettjei tetszőleges mászócipőt választhattak maguknak - idén is hasonlóra számíthattok!

Nevezési információk és versenykiírás hamarosan a és a KisGeri24.hu oldalakon. A fesztivál szervezői támogatók jelentkezését is szeretettel fogadják.

 

A KisGeri 24 időpontja

2018. május 11-13. (esőnap: május 25-27.)

 

KisGeri 24 Forrás: Fejes Bence
KisGeri 24
Kép forrása: Fejes Bence

 

Elérhetőségek

info@kisgeri24.hu

www.kisgeri24.hu

 

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés