Egy éves a Mecsextrém Park Hír

ferlingpr
2007/07/12
Első születésnapját ünnepli július 14-15-én a Pécs határában található, népszerű erdei kalandpark. Az esemény tiszteletére egész hétvégén színes programok és nagy ked-vezmények várnak minden érdeklődőt.
Hirdetés

Ajándékról ezúttal az ünnepelt gondoskodik: a kétnapos rendezvény során féláron vehető igénybe a parkbelépő, a bob, a zorb és tekinthető meg a Láthatatlan Kiállítás.  A látogatókat gyermekprogramok, a Márkus Színház műsora és vetélkedők várják - utóbbi legjobbjai kö-zött értékes nyeremények lelnek gazdára.

Akinek pedig nappal kevés az izgalom, az most visszajöhet éjjel is: ezen a hétvégén a Mecsextrém Park 21.00 – 1.00 között is nyitva tart. Az éjszakai belépővel a vendégek ki-próbálhatják a gokartot, a nyári bobot és a quadpályát, valamint megtekinthetik a Láthatat-lan Kiállítást.

A szervezők zsíroskenyér-partyval várják mindazokat, akik nem csak kalandokra éhesek. A könnyű megközelíthetőség érdekében a Kossuth térről 20:30-tól óránként rendkívüli buszjárat áll a látogatók rendelkezésére.
Hirdetés