Az idei év nagy dobása a nőknek készült Garmin navigációk Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2007/11/07
A Garmin az elsők között dobta piacra nőknek szánt GPS-készüléket, a nüvi sorozat limitált PINK szériáját. A stílusos, rózsaszín borítású készülékkel a hölgyek sem tévednek el többé.
Hirdetés

Nõies külseje egy kifejezetten okos belsõt takar, hiszen a készülék minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amire szükség lehet utazáskor. A nüvi 200 PINK részletes, utcaszintű Magyarország térképpel kerül forgalomba, így itthon bárhová eljuthatunk vele. Aki sokat utazik külföldre, válassza a nüvi 250 PINK -et, mely Európa teljes térképét tartalmazza. A nüvi PINK minden bizonnyal az idei karácsony slágerterméke lesz, hiszen az ára is nagyon kedvező. Figyelem! Aki most vásárol Garmin Nüvi PINK készüléket, részt vehet a Garmin játékában, és megnyerheti a nagyképernyős Samsung plazma televíziók egyikét!

 

Szenzációs árcsökkentés! Több tízezer forinttal lettek olcsóbbak a nüvi 200 sorozat készülékei!

A Garmin a férfiakra is gondol , ezért november 1-től jelentősen csökkentette jó néhány népszerű készüléke árát. A nüvi 200, 250, 250W és 270 navigátorok mostantól mintegy 30%-kal kevesebbért vásárolhatók meg . Ez azt jelenti, hogy a vadonatúj, szélesvásznú nüvi 250W teljes Európa és Magyarország térképpel már 69.900 Ft-ért az Öné lehet, a részletes Magyarország térképet tartalmazó nüvi 200 készülék pedig mindössze 39.900 Ft-ért vásárolható meg!

Jelenleg a következő Garmin Nüvi GPS -ek kaphatók mintegy 30%-os árkedvezménnyel:

Garmin Nüvi 200 ,   Garmin Nüvi 250 ,  Garmin Nüvi 270

Garmin Nüvi 200W , Garmin Nüvi 250W

 
Hirdetés