Óhegy park futókör Túra

Óhegy park futókör Túra

Simon Ádám
Simon Ádám
A Óhegy park futókör Túra hossza 1.4 Km. Az útvonal szintemelkedése 13 m, szintideje 5 Perc, nehézsége Könnyű. Az útvonal Magyarország területén található.
Hirdetés

Óhegy park futókör

1400 méter rekortán futópálya emelkedővel, lejtővel, kellemes kanyarokkal és kellemes környezettel.

Óhegy park futókör sajátosságai és környezete

Az Óhegy park egy remek szabadidős helyszín, szuper szolgáltatásokkal. Maga a futókör 1400 méter hosszú és 13 méteres szintkülönbségének nagy része egy viszonylag rövid szakaszon teljesedik ki, tehát még az emelkedős-lejtős hangulat is megvan. Van bőven hosszú, egyenes és kellemesen kanyargós szakasza is, az Óhegy utca felé eső sarkán található egy élesebbnek mondható kanyar. Nem túl széles, egy futó fér el rajta kényelmesen, de kikerüléshez, előzéshez elegendő.

Óhegy park futókör-14
Óhegy park futókör
Óhegy park futókör-14
Forrás: Mozgásvilág

A park további szolgáltatásai is bőségesek, ingyenes, télen fűtött nyilvános wc-vel rendelkezik a Dér utcai bejáratnál, többféle korosztálynak alkalmas játszóterekkel, sportpályákkal, ping-pong asztalokkal, szabadtéri fitnesz-parkkal, egy óriási kutyafuttatóval és nagy zöldfelülettel rendelkezik. Észak-keleti irányból alacsony forgalmú utcák szegélyezik, ezért viszonylag csendes is.

Hirdetés