Ufóinvázió Kőbányán

bbu
2019/02/05
Földönkívüliek lepik el a kőbányai pincerendszert!
Hirdetés

Február 23-án ismét sor kerül a hagyományos Föld Alatti Futásra. Az extrém hangulatról nemcsak a különleges helyszín, a kőbányai pincerendszer gondoskodik, de a futóverseny különleges tematikája is, melyet különös vendégek hoznak majd el, hiszen földönkívüliek lepik el a kőbányai pincerendszert! Dönts el, hogy Te futsz gyorsabban, vagy ők?

 

BBU Föld Alatti Futás

A BBU Föld Alatti Futás egy részben a föld alatt zajló futóverseny, amely a kőbánya alatti pincerendszerben kerül megrendezésre. Az esemény semmiképpen nem nevezhető hétköznapi futóversenynek, hiszen a futás és a versenyzés élményén túl számos izgalmas és látványos impulzus vár a föld alá futókra. Verseny célja megmutatni a futók részére egy különleges, egyedi földalatti labirintust, a kőbányai pincerendszert (vagy alagútrendszert), mely egy egykori kőbányából kialakított földalatti tároló és járatrendszer. A verseny nyílt, azaz bárki részt vehet rajta, aki rendelkezik némi edzettséggel és nem riad vissza attól, hogy extrém körülmények között versenyezzen.

 

BBU Földalatti Futás 2019 Forrás: BBU
BBU Földalatti Futás 2019
Kép forrása: BBU

 

Ötpróbások figyelem!

Az eseményen az ötpróba pontjaidat is gyűjtheted, hiszen a 4,7 km (1 pont), 7 km (1 pont), 14 km (2 pont) és 21 km (4 pont) távok teljesítése után máris közelebb kerültél a garantál ötpróba ajándékokhoz. Minden, amit az ötpróbáról tudni érdemes...

 

Alagút túra

A hétvégén a futás mellett alagút túrára is van lehetőség a kőbányai pincerendszerben. A túra nem teljesítménytúra, célja, hogy bemutassa a pincerendszert, megismertesse múltját és történelmét, mindezt egy túravezető kíséretével. A BBU futóbarlangban a túrázók is átélhetik azokat a különleges élményeket, melyeket a rendezvényre kiépített effektek és animációk nyújtanak. A rajt és a cél helyszíne is a versenyközpont, innen indul és ide is érkezik a csoport.

 

BBU Földalatti Futás 2019 Forrás: BBU
BBU Földalatti Futás 2019
Kép forrása: BBU

 

A túra távja kb. 2-3 km. A túrára a nevezés mindenképpen szükséges, mely történhet online, vagy a verseny napján, a versenyközpontban. A nevezés tartalmaz egy, a túrára jogosító belépőt és kilépőt, egy karszalagot, egy túraprospektust és egy kitűzőt.

 

A BBU Föld Alatti Futás versenyközpontja február 23-án 8:30-tól várja a versenyzőket Budapesten a X. kerület Előd u. 1. szám alatt található Kőbányai Gyermek és Ifjúsági Szabadidő Központban (KÖSZI).

 

BBU Földalatti Futás 2019 Forrás: BBU
BBU Földalatti Futás 2019
Kép forrása: BBU

 

További információ, nevezés: www.bbu.hu

Facebook oldal: www.facebook.com/bbu.hu

Facebook esemény: www.facebook.com/events/648845535518170

 

Hirdetés