Tihanyi Félmaraton karácsonyra!

(x) - Támogatott tartalom
2017/12/08
Idén is elérhető a Tihanyi Félmaraton ajándékkártya

A 2018-as Tihanyi Félmaraton (az egyetlen futóverseny, ami a Tihanyi Belső-tó partján, az ország első Tájvédelmi Körzet besorolású területén halad át) már most rekordokat döntöget, két és fél hét alatt 1800 nevezésen is túl vannak (létszámlimit 2000 fő). A remek helyszínen már délelőtt 10-től, egészen éjfélig tartanak a kiegészítő programok, így nem csak egy futóversenyről, hanem egész napos futófesztiválról van szó.

 

Elsőként a Knauf Tihanyi Félmaratonon lehet tavaly óta futóversenyt ajándékozni karácsonyra

Tavaly óriási volt az érdeklődés Tihanyi Félmaraton kapcsán a karácsonyi ajándékcsomagok után, így idén egy gyönyörű, szalaggal átkötött Tihanyi Félmaraton kártyán, díszes karácsonyi borítékban kerülhet a fal alá a 2018-as nevezés. Az ajándékot névre szólóan adhatod szeretteidnek, vagy akár saját magadat is meglepheted vele...

 

Tihanyi Félmaraton ajándék nevezés Forrás: Futniszép.hu
Tihanyi Félmaraton ajándék nevezés
Kép forrása: Futniszép.hu

 

Az ajándékkártyát az online előnevezési felületen lehet igényelni:

 

Tihanyi Félmaraton

Imádjuk a Balatont, imádjuk Tihanyt, imádjuk a futást... talán ebből sejthető, hogy miért szeretjük a Tihanyi Félmaratont és miért vállaljuk el szívesen már többedik alkalommal az iramfutói feladatokat. Nem beszélve róla, hogy a legnagyobb fejlődést produkáló indulókat külön Mozgásvilág.hu Evolúciós Díjjal is jutalmazzuk. A választ, hogy miért is különleges ez a verseny, itt találod...

2018-ban megújult, lendületesebb pályára számíthatsz, megfordított menetiránnyal.

Folytatódik a Tihanyi Félmaratonon és a Szigligeti Félmaratonon is sikerrel vitt "Azt mesél el..." motivációs kötetlen előadás soruzatunk, amiben a legnagyobb hazai nevű sportolók mesélnek futásról, kezdetekről, családról, munkáról, sikerekről és kudarcokról, illetve arról, hogy hogyan maradjunk mindig motiváltak, hogyan egyeztessük össze a szabadidőt, sportot és a kötelezettségeket.

Ha szállást is szeretnél foglalni, érdemes időben körbenézni, mert 2017 januárjában már nem volt szabad szoba az idei verseny idejére!

Naprakész infókért érdemes követni az esemény facebook oldalát...

 

Tihanyi Félmaraton ajándékkártya
Tihanyi Félmaraton ajándékkártya

 

Az ajándékkártyát az online előnevezési felületen lehet igényelni: 

 

Hirdetés
Hirdetés