Terepen futni jó! Hír

Multinavigator.hu
2011/03/30
Szezon előtti kedvcsináló utolsó napja van
Hirdetés
Ma még kedvezményes áron tudsz rendelni az akciós cipőkből. Az inov-8 2011 tavaszi kollekció április második hetében érkezik. Ha most rendelsz még interneten, a 30% kedvezményt még eléred. Ne feledd a méretben nincs korlátozás, minden méretre érvényes az akciós ár!
Ajándékozd meg magad 8-10.000Ft kedvezménnyel.
Rendeld meg most!
Vedd meg most terepfutó edző és/vagy versenycipődet március 31-g és 10.000Ft-ot takaríthatsz meg rajta. Ne gondolkozz sokáig az akció addig érvényes, míg nem érkezik meg a 2011 tavasz/nyári modellek szállítmánya.
Az inov-8 cipőket Gyurkó Fanni tájfutó/atléta ajánlásával szeretnénk figyelmedbe ajánlani.
Ő már inov-8 cipőben edz és versenyez. És hogy mi a véleménye róla?
 
X-talon 212: A tájfutás olyan, ahol nem aszerint választjuk meg az útvonalat, hogy kényelmesen futhassunk, hanem a terep extremitását sokszor le kell legyőzni a gyors útvonalválasztás sikeréhez. Korábbi cipőimben tájfutó versenyeken, edzésen jobban oda kellett figyelnem arra, tudok-e majd haladni a kiválasztott meredek vagy csúszós útvonalon. Ha nem sikerült a választás estem-keltem, ami sok energiát és időt vett el. Az X-talon cipőmben még nem sikerült olyan útvonalat választani, ahol megcsúszott volna a lábam, pedig futottam már benne hóban, mocsárban, köves meredek hegyoldalban, sárban, jeges úton – mindent kipróbáltam már. Nekem fontos a biztonságos talajfogás, ha az erdőben nagy sebességgel futok, és ezt eddig csak az X-talontól kaptam meg. A súlya meg… , mintha mezítláb futnék.
F-lite 220: Ebben a cipőben lehetetlen lassan futni, mindig úgy érzem, mintha egy versenyen lennék, és azt veszem észre, hogy már megint túl gyors a tempó. Ez a cipő hihetetlenül könnyű, és kényelmes. Az első futás után az F-lite-ban olyan helyeken volt izomlázam, ahol idáig soha. Azon gondolkoztam normális, hogy nem használtam idáig ezeket az izmokat? Valamit tud ez az F-lite cipő ez edzés nélkül is gyorsan fut...
Nézd meg cipőkínálatunkat melyik cipőkhöz juthatsz hozzá töredék áron.
- terepfutók boltja
 
Hirdetés