Téli MTB és futás Pozsonyban Hír

Mozgásvilág.hu
2012/01/16
Eleged van a téli hónapokból? Hiányoznak a maratonok? Akkor ezt nézd meg!
Hirdetés

Itt az ideje, hogy fogd a montidat és a futócipődet és a hétvégét Pozsonyban töltsd! Nézzük végig mire is számíthatsz!

 

82101-Maraton.jpg

 

A szlovákok egy olyan eseményt készülnek összehozni, amire egy rossz szavad nem lehet! " Az időjárással kapcsolatban szerzett gazdag tapasztalataink után úgy döntöttünk, hogy semmit sem hagyunk a véletlenre... " - mondják a szervezők.

Céljuk, hogy az indulóknak zökkentőmentes és kényelmes legyen a versenyük, és a kísérőknek, vagy a nézőknek se kelljen bármiben hiányt szenvedni az esemény alatt . Ezt a törekedést bizonyítják a következő részletek a heyszínről:
1000 fős fűtött, padlós sátor 4x6 m-es képernyő, ahol a versenyt lehet figyelni, illetve összefoglalókat lehet nézni Helikopteres és hőlégballonos sétarepülés Függőszékes kötélpályán panorámamenet lehetőség a Železnástudnička-ról (Snežienka rét) fel a Kamzíkra. A legkisebb vendégek számára egy gyermeksarok, ahol egy kis ugróvár, ugróasztal és arcfestés várja őket. Lovasrendőrségi bemutató – most kivételesen tömeget akarnak ezzel odacsábítani és nem feloszlatni!
Ezek mind-mind azért, hogy egy egésznapos szórakoztató családi program kerekedjen a hétvégéből. Rajthoz állhatsz csak kerékpáron, csak futásban, de ha úgy gondolod, hogy megy a mind a kettő, akkor érdemes hajtanod, ugyanis a fődíj, egy páros hétvégi üdülés Jasná -ban, az Intenda alapítvány jóvoltából, amelyet Pozsony főpolgármestere, Milan Ftáčnik fog átadni.

Gyere és nézd meg a teljes programot, vagy a korábbi évek videóit!
Hirdetés