Oakley sportszemüveg a karácsonyfa alá

Oakley sportszemüveg a karácsonyfa alá

OpticWorld - Támogatott tartalom
2021/12/13
Évtizedek kísérletezése után az Oakley több mint 800 szabadalmat tudhat magáénak, amelyek forradalmi technológiájukban egyesítik a tapasztalatot és a szakértelmet. 1975-ös alapítása óta az Oakley számtalan kategóriában gyárt kultusztermékeket.

A márka túllép a precizitás, a szenvedély és a kreativitás határán, hogy olyan szemüvegeket alkosson, melyek egyaránt megfelelnek a világhírű sportolók és valamennyi aktív életet módot folytató vásárló igényeinek. Az Oakley termékei és technológiája nem csak egyedülálló fukcionalitást és minőséget nyújtanak, hanem teljesen újraértelmezik a sportszemüvegek kategóriáját.

Oakley sportszemüveg a Sunglasses Sport szaküzletből

Akár magunkat, akár sportos hozzátartozóinkat szeretnénk meglepni, érdemes benéznünk Magyarország egyetlen Oakley - Ray Ban márkaboltjába, ahol az ikonikus modellek szinte minden létező kiadása mellett az újdonságokat is mindig megtaláljuk. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy minek is örülne a megajándékozott, elegáns ajándékkártya is kapható náluk, így a választás örömét is meghagyjuk szeretteinknek.

Érdemes az üzletbe ellátogatva kérni a szakértő kollégák segtíégét, de addig is íme néhány kedvicsnáló darab, amivel nem biztosan nem fogunk mellé.

Oakley Holbrook

Az ikonikus modell most szabadalmaztatott  PRIZM™ SNOW SAPPHIRE lencsével lehet a téli sportok szerelmeseinek új kedvence. Javítja a buckák és más egyenetlen részletek láthatóságát a havon.

Oakley sportszemüveg a karácsonyfa alá-2

Oakley sportszemüveg a karácsonyfa alá-2

Bázisszín: Rose

Fényáteresztési arány: 13%

63 990 Ft helyett 51 192 Ft

 

Oakley Radar EV Path

Egy újabb mérföldkövet tisztelhetünk a Radar EV-ben, amelynek forradalmian új kerete szélesebb felső látómezőt biztosít. A kényelmes védőkeret 0 Matter anyagból készült, alkatrészei pedig Unobtánium gumiból.

Oakley sportszemüveg a karácsonyfa alá-3

Oakley sportszemüveg a karácsonyfa alá-3

Fényes fekete keret Prizm 24k (arany) Polarizált lencsével.

101 990 Ft helyett 81 592 Ft

Oakley Radar EV Path

 

Oakley Kato

"Válassz szupererőt!" Ez a mottója ennek a 45 év fejlesztéseit magába foglaló műremeknek. A fényes fekete keret PRIZM™ ROAD* lencsével kifejezetten sportolóknak kifejlesztett szemüveg, amely 3 dőlésszögben állítható szárakkal, egyedi lencse kialakítással javítja a látást világos és sötétebb fényviszonyok között is. Javítja a képélességet, látási kontrasztot és lehetővé teszi az úton felmerülő veszélyforrások gyorsabb beazonosítását.

Oakley sportszemüveg a karácsonyfa alá-4

Oakley sportszemüveg a karácsonyfa alá-4

Bázisszín: Rose

Áteresztési arány: 20%

101 990 Ft helyett 81 592 Ft

 

Oakley Sutro Lite

A Sutro család új tagján a félkeretes Lite-on szintén az O Matter nevű anyag, az Unobtánium gumiból készült szárvég és orrnyereg biztosítják, hogy a szemüveg a helyén maradjon, dacolva a gravitációval. Matt fekete keret,  PRIZM™ 24K lencsével.

Oakley sportszemüveg a karácsonyfa alá-5
Oakley sportszemüveg a karácsonyfa alá-5

Bázisszín: Bronz

Áteresztési arány: 11% 

71 990 Ft helyett 57 592

Oakley Sutro Lite

 

Decemberben 20-30% kedvemény

Jó hír, hogy egész decemberben 20-30% kedvezménnyel várja a  a sport szerelmeseit az Etele plázában!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés