Mozdulj rá! 2x3

Mozdulj rá! 2x3

ob
2013/03/20
2x3 sportnap, azaz hat nap, amely augusztusig nyújt élményteli közösségi programot baráti társaságok és a család számára is.
Hirdetés

 

A magyar társadalom mindössze 8%-a végez heti rendszerességgel testedzést és ezen szeretnének változtatni. Az ilyen típusú rendezvények pedig éppen ebben segítenek. A cél az, hogy hasonlóan a Múzeumok éjszakája rendezvényhez, megvalósuljon a Sportcsarnokok éjszakája, amelyen bemutatkozhatna számtalan sportág, kaput nyitna minden korosztály előtt.


Óbudai Futófesztivál: A rendezvénysorozat első állomására 2013. április 7-én a Hajógyári- szigeten kerül sor, ahová a futás szerelmeseit várják. A 21,097 km- es félmaratoni, 7 km-es és 3,5 km-es távok között mindenki megtalálhatja a kedvének és edzettségének megfelelőt. Ennek a regisztrációja már elkezdődött, jelenleg 1200 fő indulót regisztráltak.

Tour de Óbuda kerékpáros nap: A legismertebb Tour de France kerékpáros verseny nevének mintájára Óbuda is megrendezi a III. kerület legnagyobb szabadidős biciklisnapját. Ezzel egyre többeket szeretnének motiválni arra, hogy kerékpárral járjanak a városban. A készlet erejéig a szervezők kölcsönbringákat is biztosítanak a kilátogatóknak, 2013. május 12-én az óbudai Fő téren.

Óbudai Teljesítménytúra: 2013. szeptember 28-án szombaton a természet szerelmeseit invitálják túrázni a budai hegyekbe. 25 km-es táv várja a kirándulni vágyókat, akinek ez soknak tűnik, vagy családdal érkeznek, választhatja a 12 km-es rövid távú útvonalat is.

Óbudai Családi Sportnap a Csillaghegyi Strandon - Csobbanj rá! A Mozdulj rá! 2x3 második hármas rendezvény csoportján a vízé a főszerep. Elsőként a Csillaghegyi Strand ad otthont egy családi szabadidős, sportos kikapcsolódásnak 2013. június 16-án vasárnap.

Óbudai Nyugdíjas Sport Nap a Csillaghegyi Strandon - Csobbanj rá! A második vízi rendezvényen az idősek kerülnek előtérbe. Jógával, gerinctornával, Tai Chi-vel és egyéb szórakoztató, interaktív foglalkozásokkal várják a szép korúakat szintén a Csillaghegyi Strandon, 2013. július 28-án vasárnap.

Óbudai Családi Sportnap a Pünkösdfürdői Strandon - Csobbanj rá! Az utolsó vízi sportnapot a Pünkösdfürdői Strandon rendezi az Óbudai Sport Kft. 2013. augusztus 4-én vasárnap. Az ingyenes rendezvényen bemutatókkal és gyerekprogramokkal várják az érdeklődő családokat.

Hirdetés