Just & Nahrin Hír

(x) - Támogatott tartalom
2014/03/26
Minőségi étrend-kiegészítők és sportkrémek a mozgás szerelmeseinek.

Just & Nahrin

 

Nahrin, Izo Tea
Magas vitamin és ásványi anyag tartalmú, teljesítménynövelő, tartós energiát adó, szellemi és fizikai erőnlétet fokozó, citromízű, könnyen elkészíthető izotóniás ital. Ajánlott sportolóknak, akik olyan izotóniás italt keresnek, amelyik gyógynövényekből, mesterséges anyagok nélkül készül és íze sem a szokásos édes ízű. Négy fajta cukor, különböző idejű lebomlása révén egyenletesen tartja a vércukor szintet. Magas szénhidrát tartalma révén az éhség érzett kialakulását késlelteti. A sportitalok általános jellemzője, hogy az elvesztett ásványi anyagokat (legfőképpen a nátriumot), a szénhidrátot, nyomelemet, elektrolitokat és a folyadékot pótolják.

A Nahrin Iso-Tea több ennél. Ez egy izotóniás italpor, amely összetételének köszönhetően folyamatos energiával látja el a szervezetet, gazdag C-vitaminban, tartalmaz továbbá káliumot, magnéziumot, kalciumot és nátriumot is.
Nemcsak sportitalként fogyaszthatjuk, hanem nagy segítségünkre lehet nyáron a nagymérvű izzadás, valamint hányás és hasmenés esetén, amikor is az elvesztett elektrolitok egy része visszapótolható a segítségével.
Egy deciliter kész ital 30 kilokalóriát és nagyjából 7 gramm szénhidrátot tartalmaz.

A készítmény laktóz- és gluténmentes, s a vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Valamint rendelkezik a Wessling Hungary Kft. Doppingellenőrző laboratóriumának vizsgálatával, amelynek mérési eredményei alapján a készítményben nem mutathatók ki anabolikus hatású szerek, stimulánsok és narkotikumok sem.

 

Nahrin, Magnézium kapszula
A magnézium minden élő szervezet számára létfontosságú elem, amely a test anyagcsere folyamataiban fontos szerepet játszik. Hasonlóképpen fontos a szénhidrát-, a zsír- és a fehérje anyagcsere folyamataihoz, valamint az izmok és az idegek ingerület-átvitelének megfelelő működéséhez is. Megtalálható testünk összes sejtjében. Több száz enzim működésében szerepel, melyek főleg a sejt energiatermelő folyamatait katalizálják.

Jóllehet nagyon fontos a test számára, sajnos nem képes azt önmagának előállítani. Így a magnéziumot a táplálékból vagy az étrend-kiegészítőkből kell beszerezni-pótolni.

A magnézium stressz ellenes anyagként is ismert. Hiánya stresszt, rendszertelen szívverést, kimerültséget, álmatlanságot, gyöngeséget, depressziót, fejfájást, szédülést, koncentrációzavart, viselkedészavart, étvágytalanságot, idegességet, izomrángásokat, fáradtságérzetet, kedvetlenséget, idegességet, fejfájást, migrént, gyenge koncentrációs képességet és szédülést válthat ki. A magnézium segíti az idegrendszer működését és a szívműködést, a szervezet anyagcsere folyamataiban játszik szerepet. Szükséges az izmok működéséhez, hozzájárul a csontok, fogak és a fogíny épségéhez járul hozzá.

A Nahrin magnézium, E-vitamin alapú melyből 3 darab már fedezi is a napi szükségletet (300mg). Az E-vitamin (gyökfogó) ugyanakkor gondoskodik a megfelelő vérellátásról, javítja a keringési rendszer működését, valamint védi az ízületeket.

Tudnunk kell, hogy egyes élethelyzetben megnő a szervezet magnéziumigénye, mint az aktív élet, sportolás, fizikai munka esetében is, ami befolyásolja a napi szükségletet.

 

Nahrin, Basico
Az ember szervezetében jelentős változások nem történhetnek meg, mert az rendellenes működéshez vezetne. Ezeket a jellemzőket számos hatás befolyásolja, értékük sohasem stabil, de az élő szervezet alapvetően igyekszik megtartani azt a belső egyensúlyt -homeosztázist-, ami biztosítja a működéshez szükséges feltételeket. Ilyen például az állandó testhőmérséklet, nyomásviszonyok, és ilyen az kémhatás biztosítása is.

Bár testünk különböző részein eltérő a pH érték, csak nagyon kis tartományban változhat károsodás nélkül. Pl. vérünk 7,38-7,42 pH értékű, vagyis enyhén lúgos. Ha ez a kémhatás eltolódik savas irányba, testünk foggal-körömmel próbálja visszabillenteni az egyensúlyt a rendelkezésre álló készletek feláldozásával.

Szerencsére vannak "beépített" közömbösítő mechanizmusok, ilyen pl.: a légzés, veseműködés, különböző puffer-rendszerek, de előfordul, hogy ez sem elég. Bázikus, azaz lúgosító anyagokat von ki különböző helyekről, pl. kalciumot a csontjainkból, melynek "mellékhatása" lehet a csontritkulás.

Egyéb tünetek is jelentkezhetnek, pl. kimerültség, fáradékonyság, koncentráló-képesség csökkenése, izom- és ízületi problémák, anyagcsere-zavarok, bőr-, haj-, köröm elváltozások. Ezek a tünetek azonban nem jelentkeznek azonnal; hónapokon, éveken át terheli szervezetünket, mire kialakul a tényleges elváltozás.

A BASICO szerepe, hogy a szervezet munkáját segítse az egyensúly fenntartásában, nemcsak azzal, hogy megfelelő mennyiségű segédanyagot juttat a szervezetbe, hanem azzal is, hogy összetétele révén meg is könnyíti a szervezet munkáját. Basico a szervezet túlsavasodása ellen hat, segít a nyomelem és ásványi anyag pótlásában, valamint az anyagcsere folyamatok egyensúlyban tartásában összetevői segítségével: Inulin, Kalciumkarbonát, Kálium-citrát, Magnézium-karbonát, Szelén, Vasszulfát, Cinkoxid, Mangánszulfát, Rézszulfát.

 

Just, Boróka krém
Mélyrehatóan ápolja az izomszöveteket és elősegíti az állandó vérbőséget. Az izmok aktivizálásával fokozhatók az erőkifejtés hatékonysága, csökken a fáradékonyság. A boróka kifejezetten aktív vérkeringést élénkítő hatású. Az ödémás, duzzadt végtagokon, a térden, bokánál, vállaknál, nyaknál jelentkező ízületi gyulladások kezelésére kiváló, hiszen a vérkeringés felgyorsítása eredményezi a fájdalom csökkenését és gyors elmúlását.

Intenzív, nagyobb megterhelések előtt alkalmazható bemelegítéssel társítva. Hosszútávon ható krém, a tapasztalatok szerint 5-8 óra múlva is érezteti a hatását.

Igazi hatását sportolás után is érezteti, nyugodtabb izmokon, fenntartja az izmok kissé magasabb hőmérsékletét, ezzel segítve a tisztulásukat, feltöltődésüket, illetve ennek segítségével az ízületeket is folyamatosan kényezteti.

Egy igazi védő és pihentető, kiváló regenerációs hatással bíró magas gyógynövény tartalmú krém, amely sportolás közben is alkalmazható. Amennyiben hosszan szeretnénk védeni és óvni izmainkat, ízületeinket akkor elengedhetetlenné válik számunkra használata.

 

Hirdetés
teaser_img_alt
cta_newsletter_logo_alt
Ez is tetszeni fog
Hirdetés