A

A "futó" lábak védelme

(x) - Támogatott tartalom
2013/05/17
Szárnyaló lábak... avagy hogyan gondoskodik egy maratonista a legfontosabb testrészéről!

Először féltem, hogy piperkőcnek fog hatni a lábápolás. Most már tudom, hogy nekem is, és mindenkinek szüksége van rá! Beláttam, hogy ezzel a foglalatossággal, sokkal tovább fenn tudom tartani a lábaim egészséges állapotát, problémamentessé tehetem vele a mindennapjaimat, a lábaim szárnyakat kapnak. Ezek után nem csoda, ha sokkal jobban megy az edzés, és sokkal könnyebben jönnek a kiváló eredmények! Ha még sokáig szeretném a lábaimat nem csak lógatni, hanem „földönfutóként” használni, akkor megéri foglalkozni ezzel az elhanyagolt testrésszel, és a viszonzás nem marad el.

 

Nem véletlen, az Életfa Program jelmondata: Aki velünk tart, az jól jár!

Az Életfa Program 2000-ben indult országos egészségőrző program, amely forgalmazza a Just termékeit. Évente több sportrendezvényt tartanak és egy ilyen alkalommal kerültem kapcsolatba egyik életmód tanácsadójukkal. Sportolóként akkor kezdtem el használni a Just Pedicream lábkrémet, majd fokozatosan a többieket is. Minőségi változás történt életemben bár nem voltak komoly gondjaim a lábammal, de megelőzés céljából mindenképp fontosnak tartom a lábam ápolását. Nekem a lábam a sporteszközöm. Több maratonon és triatlonos megmérettetésen túl tapasztalatom, hogy kellemes érzés használni a Just Pedi család termékeit. Engedd meg, hogy bemutassam őket!

 

Just pedi lábápoló család
Just pedi lábápoló család

 

Ez jár Neked: Az igazi, prémium kategóriájú megoldás!
Kiváló megoldás, amit a svájci Just cég lábápolási, Pedi termékcsaládja jelent. A Just odafigyel, hogy a termékek a mai szakma legmagasabb szintjének és piaci követelményeinek megfeleljenek. Saját modern laboratóriumok biztosítják a fejlesztést és a minőségellenőrzést. A Just alapgondolata, hogy a termékeknek maximálisan természetes eredetű összetevőkből kell állni, és ezeknek a legmagasabb minőségi kritériumoknak kell megfelelniük. E gondosság fontos hozadéka, hogy a kívánt hatáshoz kevesebb terméket kell felvinnünk a kívánt hatás érdekében.

 

Napi, aprónak tűnő problémák hatása lábainkra
Ami a legtöbb problémát okozza, az a lábbeli. Hölgyek esetében a szűk orrú, magas sarkú, tehát a divatos lábbelik jelentik. A helytelen cipőviselet deformálja a lábtartást. A megerőltető mozgások, a nagy testsúly viselése, a dinamikus igénybevétel mind nagy terhet jelentenek a lábnak. A vérellátás rendkívül fontos. A statikus terhelés, a mozgás nélküli súlyos teherviselés, a túlzott terhelések károsítják a véráramlást a láb ereiben. Legveszélyesebb az állómunkát végző emberek helyzete. Nekik fokozottan kell gondoskodni a rendszeres lábápolásról. Aki ezt elhanyagolja annak rövidesen duzzadt visszerek, elszürkült lábszár, fénytelen bőr ad jelzést a sürgős tennivalókra. Ne várjuk meg, míg bekövetkeznek a látható elváltozások, rendszeres ápolással megelőzhetőek ezek a mindennapjainkat érintő, aprónak tűnő gondok.

Ne sajnáljuk erre az időt! Megtérül a napi pár perc törődés, és az egy-két hetenkénti nagyobb kényeztetés.

 

Just lábápoló család:
lábfürdősó, lábbalzsam, lábkrém, lábspray

A Pedi családról elmondható, hogy élénkítik a vérkeringést, ezáltal gyorsítják a regenerációt, frissítik testünk egyik legfontosabb részét: a talpunkat és a lábunkat. Éterikus hatásuknak köszönhetően a bőr mélyebb rétegébe is behatolnak, és ott fejtik ki a hatásukat. Nem zsíros hatású krémekről van szó, így foltot sem hagynak a ruhán, zoknin vagy harisnyán. Az egyik legfontosabb gyógynövénye a vadgesztenye, hatóanyaga az eszcin. Az eszcin a vénák és kapillárisok számára nyújt hatékony segítséget. Az első és legfontosabb, hogy segít erősíteni a vénák falát és a kapillárisokat, ér szorító hatású.

A Just Pedibad lábfürdősó egy kellemes lábáztatós ellazulás felemelő kelléke. Pezsgő, frissítő hatású. Élénkíti a vérkeringést, enyhíti a fájdalmakat és elmulasztja a fáradtságot. Rendszeres használata fokozza a lábak fizikai állóképességét. Javítja a talp reflex-pontjainak érzékenységét, ezáltal testünk idegpályáinak működése zavartalanabb lesz. Összetevőinek köszönhetően - cickafark, vadgesztenye, tengeri algák, Holt-tenger sói - ásványi anyagok tucatjai jutnak be a bőrbe. Ellazítja a fáradt lábat és eltűnteti fáradt érzését. A lábfürdősó ápolja a terhelt izomzatot, nyugtató, fertőtlenítő és puhító hatású, előkészíti a terepet a Lábkrémnek. A lábfürdő után nagyon jól felélénkül a járásunk, fizikai erőnlétünk. Visszaállítja a láb bőrének pH-értékét, amit a lábizzadás valamint a lúgos szappanok használata okoz.

A Just Pedicream lábkrém több évtizedes, bevált receptúra alapján készülő természetes, tápláló hatású, igen értékes illékony olajokból álló termék, egyszerre véd és ápol. Fő hatóanyagai az árnika és a zsálya. Gyorsan beszívódik, és tartósan élénkíti, ellazítja a lábakat. Nem csak ápolja és táplálja a bőrt, hanem védi is azt a kiszáradástól. Ami nekem nagyon tetszett benne, hogy könnyen bekenhető, hamar felveszi a bőr a krémet és nem lesz viaszos hatása. Ami viszont nagyon feltűnt, hogy egy szokatlan cipő használata miatt a lábujjaimon vízhólyagok keletkeztek. Aminek most a krémmel estem neki. Négy nap alatt teljesen helyrehoztam vele, úgy hogy nem szurkáltam, vagdostam a bőrt.

A Just Pedibalm lábbalzsam összetevői révén sokoldalúan használható készítmény. Erősíti az érfalakat, hűsíti és nyugtatja az izomzatot, ápolja a bőrt, hatékonyan kezeli a vénás betegségeket. Kellemes illatú. Jól beszívódik a bőrbe, természetes hatóanyagai gyorsan javítják a vérkeringést, elsimítják a pangó vénákat, ápolják a bőrt, nagyon eredményesen használatos lábszár ödémák, visszerek kezelésére. A Pedi balzsam rendszeres használatával a vérkeringés hiánya miatt elszürkült, élettelen lábszár is helyrehozható. A Pedi balzsam nagyon jól hidratálja a bőrt, hatásos gyulladáscsökkentő, véd a fertőződés ellen. Akiknek seprűs erek okozta kellemetlenségeik vannak, azok a Pedi balzsamot masszíroztassák be párjukkal, ahogy azt nekem is kell otthon. A legjobb, ha háton fekve a felemelt lábat a szív felé masszírozva kenjük be. Ezzel segítjük a vér visszaáramlását is. Ezek után sokkal halványabbak lesznek a látható erek.

Tartalmaz bio-hyaluronsavat, fehérjéket, koIIagént, elasztint, csodabogyót, vadgesztenyét, árnikát, kasvirágot, allantoint.

A Just Pedibon lábspray érdekessége számomra nem csak az volt, hogy a kellemetlen szagoktól véd, fokozza a komfort érzetet. Feltűnt, hogy ha a lábszáramat is befújom vele, akkor nem alakul ki az „ólomláb” érzet. Sokszor éreztem olyan lábnehézséget, amikor szinte dörömbölve mentem. Ha pedig befújtam, ez az ólomláb érzés elkerült. Az úszó csapattársaim pedig arról adtak tapasztalatot, hogy a sokszor előjövő lábgomba azóta nem jelentkezett náluk, amióta a lábsprayt használják uszoda után.

 

Just pedi lábápoló család
Just pedi lábápoló család

 

Az általam bemutatott termékek 2 éves rendszeres használata a sporteredményeim kulcsa, hiszen én a lábam használatával értem el, hogy a maratoni távot többször teljesítettem és utána rövid időn belül visszanyerte eredeti kinézetét a lábam. Sportársaim és családtagjaim is hasonló kellemes élményekről számoltak be, így nyugodt szívvel ajánlom neked a Just Pedi család termékeit. Hidd el nem fogsz csalódni!

Szabó Tamás - maratonista, terepsportoló

 

klikk Életfa program
klikk Életfa program facebook 

 

További információ és kapcsolat:
Varga Gyula Életfa Program
Tel.: 06-70-708-4476
email: varga.gyula@eletfaprogram.hu

Hirdetés
teaser_img_alt
cta_newsletter_logo_alt
Ez is tetszeni fog
Hirdetés