Hungaroring Futófesztivál  Hír

Hungaroring Futófesztivál Hír

(x) - Támogatott tartalom
2013/07/23
Ami még sosem volt a Hungaroringen...Nemcsak a versenyautók, de a pálya is tökéletesen teljesít…

Lassan már három évtizede, hogy először felbőgtek a Formula-1 autók a Hungaroringen. Az 1986- ban rendezett első futam óta a pálya számos más típusú autóversenynek adott otthont. Jártak az aszfaltján rallyautók, kamionok, túrakocsik és motorok is. Az idei esztendő azonban újabb mérföldkő a Hungaroring életében: fennállása óta most először rendeznek nagyszabású futóversenyt a Hungaroring aszfalt pályacsíkján, és igazi különlegességként, a közel 30 hektáros erdőben kialakított off-road terepen egyaránt.

83109-fut-k.jpg
83109-fut-k.jpg

2013. augusztus 3-4-én a Tour de Ring kerékpáros hétvége keretében megrendezendő Hungaroring Futófesztiválon a lóerők és benzingőz helyett az állóképességé és az izmoké lesz a főszerep. A mozgás szerelmesei egyedülálló lehetőséget kapnak, hogy kipróbálják magukat a Hungaroringen! A futóversenyeken négy számban indulhatnak az egyéni és váltó résztvevők: félmaraton terepen, félmaraton aszfalton, egy kör a ring aszfaltcsíkján, egy kör terepen. Céges csapatok jelentkezését is várjuk! Annak a cégnek a humánerőforrás munkatársát, aki a legtöbb jelentkezőt nevezi, értékes ajándékkal jutalmazzuk.

A versenyzőknek és a látogatóknak lehetőségük nyílik különböző egészségügyi szűrővizsgálatok, egyéni életmód tanácsadás vagy különböző masszázsok kipróbálására, de lesz egészséges ételkóstoló és bemutatók sokasága is. Új és hatékony megoldásokat ismerhetnek meg a testi-lelki egészségmegőrzés területén, a legjobb szakemberek jóvoltából.

Szórakozás
A kerékpáros és futóprogramok mellett számtalan lehetőség várja mindkét napon az érdeklődőket. A versenyek közben élményekkel teli zenés, színpadi programok, koncert felelnek a hangulatért.
Hogy a vezetés élménye se maradjon el, a rendezvény napján a Hungaroring Kart Center is várja
a gokartozni vágyókat.

Minden sportoló jól tudja: mozgás előtt kötelező a bemelegítés! A kétnapos rendezvényen a vérpezsdítő felvezetésben sem lesz hiány. Hazánk ismert sportolói és fitneszcsillagai segítenek a hangulatos bemelegítésben, amely közben számos mozgásformával ismerkedhetnek meg a versenyzők és a kilátogató érdeklődők egyaránt.

Azonban nemcsak a látogatókra, de a versenyzőkre is vár sok meglepetés! Valamennyi nevező részt vesz a tombolasorsoláson a helyszínen kapott rajtszámával! A szerencsés rajtszámok tulajdonosait nagyszerű, értékes ajándékokkal lepjük meg!

Önt is várjuk, családjával, barátaival együtt 2013. augusztus 3-4-én a Hungaroringen!

További részletek és nevezési lehetőség: www.hungaroringfutas.hu; www.tosport.hu