FUSS ÉS FOTÓZZ A HORTOBÁGYON! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2007/06/25
2007. június 30-án kerül megrendezésre a 4. E.ON Délibáb Futás, melynek helyszíne – stílusosan – a Hortobágyi Nemzeti Park.
Hirdetés

 A szombati verseny az előrejelzések szerint nagy melegben zajlik majd, ennek ellenére mind a két futótáv, mind a gyaloglás, mind pedig az újdonságnak számító teljesítménytúra iránt nagy az előzetes érdeklődés.

A verseny központjának Hortobágy jelképe, a Kilenclyukú híd és környéke ad majd otthont. Innen indul 10 és 10 óra 30 perc között az idén először megrendezésre kerülő 16 kilométeres teljesítménytúra, illetve a 6 és 16 kilométeres futásra, vagy a 6 kilométeres gyaloglásra vállalkozók is innen startolnak majd 14 órakor. Mindegyik versenyszám útvonala a hortobágyi pusztán kanyarog, így a sportolni vágyóknak lehetőségük lesz megismerni a táj jellegzetességeit is. A verseny után ízletes gulyás- és slambucparti várja a résztvevőket.

Azoknak is érdemes részt venniük a 4. E.ON Délibáb Futáson, akik nemcsak a sport-, hanem fotós szenvedélyüknek is hódolni szeretnének. A verseny ideje alatt ugyanis fotópályázaton vehetnek részt azok, akik a futás mellett, közben vagy után szívesen gyönyörködnek a hortobágyi madárvilágban, és fényképezőgépük segítségével megörökítenék azt.
Hirdetés