Menü

2011.05.27.     Hozzászólás 0

Ahol csak a nők futhatnak...

Százezernél is több nő fut, de nem csak a nőket várják a 16. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálára

Futás, csak hölgyeknek a 16. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán
Százezernél is több nő fut! A női futógálák történetében eddig több mint 108.000 nőt mozgatott meg a Budapest Sportiroda-BSI. „Nagy öröm számunkra, hogy ennyi sportos hölgy jön el évről évre a női futógálánkra, mert a legtöbb eseményünkön bizony a férfiak vannak többségben” – mondja Kocsis Árpád, a BSI versenyigazgatója. „A június 5-ei, margitszigeti 16. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála lesz a nyár legnagyobb női futóeseménye, ahova szeretettel várunk minden nőt - lányokat, édesanyákat, nagymamákat – aki szeretne tenni az egészségért. A távokat úgy alakítottuk ki, hogy bárki megtalálhassa a kondíciójának és hangulatának megfelelőt.”

 

Női futótávok. Minden sportos hölgy megtalálhatja a kedvére való távot és mozgásformát a 16. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán. Aki rendszeresen edz, az egyéni 7,5 kilométerrel melegíthet be a nyárra. Ezt a távot párosban (3,5 + 4 km) is lehet teljesíteni. A kezdőket, kisgyermekes anyákat a 3,5 kilométeres futótáv várja, aki pedig lazábbra venné a tempót, 2,8 kilométert gyalogolhat. A legedzettebbek akár mindkét futótávot teljesíthetik (7,5 + 3,5 km).

 

Sportnap nem csak hölgyeknek. A 16. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála idén csatlakozik az Európa Sport és Egészség Napjához, melyet a Fővárosi Önkormányzat Sport Osztálya, valamint a Budapesti Sportszövetségek Uniója a BSI-vel együttműködve szervez. A programban szerepel futás, tájfutás, nordic walking, aerobic, atlétika, súlyemelés, vívás, tekesport, H-labda, kerékpár és tereproller, tollaslabda, evezés, strandkézilabda, aqua fittnessz, amerikai football, sakk, mediball, asztalitenisz, kite-surf és vadvízi evezés is. Lesz életmód és táplálkozási tanácsadás, fittségi felmérés is.

 

Bővebben: klikk ide!

Olvass többet a témáról: Testébresztő Női Futó Gála