Adománygyűjtés a 18. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltón Hír

BSI;http://www.futanet.hu
2011/05/06
Gyűjtés a gyerekek javára.
Hirdetés
Május 15-én, a 18. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltón a szervező Budapest Sportiroda-BSI ismét adománygyűjtést rendez - leginkább gyerekjátékokat és –könyveket várnak – a kórházak gyerekosztályait támogató K&H Gyógyvarázs számára.
Ugyanezen az eseményen tavaly már volt ilyen akció, akkor sok adomány gyűlt össze a futók és a szurkolók jóvoltából. A K&H e gyermek-egészségügyi programja keretében egyebek mellett kórházi gyermekosztályoknak gyűjtenek játékokat és könyveket, hogy ezzel is segítsék a kis betegek gyógyulását.
Akinek van otthon olyan gyerekjátéka, gyerekkönyve, amire már nincs szüksége, az eseményen, a K&H Gyógyvarázs sátorban adhatja le adományát.
Csapatban futnak a sikerért. Május 15-én változatos sportolási lehetőségeket kínál a 18. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó Budapest belvárosában, a Parlamenttől indulva. Maratoni táv futható 6 fős váltóban (6 x 7032,5 m), félmaratont lehet teljesíteni 3 fős váltóban (3 x 7032,5 m), és a rövid távok kedvelőinek ott a minimaraton 3 fős váltóban (3 x 2011 m). Aki komolyabb kihívást keres, választhatja az egyéni félmaratont (21 km) is.
Fut az EU. Az eseményt a Külügyminisztérium felvette a kiemelt EU elnökségi programok közé. A BSI számos futót hív meg az EU országaiból a magyar Parlament körüli EU Elnökségi Futásra, ahol 3 fős váltóban félmaratont futhatnak a tagországok csapatai.
Hirdetés