56 km-es szupermaraton Homokhátságon éremmel, pólóval, gulyással és fürdőzéssel Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/09/04
A hagyományos őszi utcai futóversenyeként ezúttal szupermaratont rendez a Napraforgó Futóklub Mórahalom Város önkormányzatával és a Mórahalmi Tömegsport Egyesülettel közösen szeptember 27.-én délelőtt, a Dél – Alföldön első ízben.
Hirdetés

A Mórahalom – Zákányszék – Bordány – Üllés – Ruzsa – Zákányszék – Mórahalom közötti 56 km-es versenytávot egyéniben és váltóban teljesíthetik a futók, de számítanak kerékpáros és görkorcsolyás résztvevőkre is. Utóbbiak akár váltót is alakíthatnak. A távot teljesítők többek között bizton számíthatnak az egyedi befutóéremre, emblémázott pólóra és egy tál finom gulyásra, valamint az Erzsébet fürdő ingyenes használatára is.

A rendezők kedvezményes nevezést biztosítanak az általános és középiskolás, valamint a rendészeti szervek váltói részére.

 

Akiket kissé megrémít a versenytáv hossza, azok 1km-es és 6,8 km-es távokon állhatnak rajthoz, igaz ehhez kissé korán kell kelniük a futóknak, de utána várja őket – ingyenes belépéssel – az Erzsébet fürdő.

 

Részleteket és versenykiírást ide klikkelve talász, de (szeptember 14.-dikétől kezdődően) a 30/255-3526 telefonszámon is adnak információt, segítséget adnak az „alkalmi” váltók összeállításához, sőt akár kedvezményes szálláslehetőséget is ajánlanak.

LETÖLTHETő NEVEZÉSI LAP
Hirdetés