Menü

Velencei tó kerékpárút térkép

Jelmagyarázat


Kerékpárút - Autóforgalomtól mentes, önálló kerékpárút, vagy gyalog- kerékpárút
Kijelölt útvonal - kijelölt útvonal utcákon, utakon

A térkép utca-szintű részletességgel igyekszik követni a hivatalosan kijelölt Velencei tó körüli kerékpárút vonalvezetését, megkülönböztetve a különálló kerékpárutakat és a közúton kijelölt szakaszokat, akár 3D-ben is.
Természetesen mindenki kedve szerint eltérhet az ajánlott útvonaltól (aranyszabály, hogy a tó lehetőleg mindig ugyanarra az oldalra essen :) )

Kattints! A térképen valamennyi útvonalról és pontról bővebb információkat kapsz, ha ráklikkelsz.

Töltsd le 3D-ben! 

A térkép letölthető a Google Earth, vagy egyéb gps alkalmazásokhoz, így akár 3D-ben is lecsekkolhatod a bringautakat: Klikk ide!

A térképpel kapcsolatos észrevételeket, az útvonalakkal kapcsolatos személyes tapasztalatokat a bringautak@mozgasvilag.hu e-mail címre várjuk. A beérkezett infók alapján kiegészítjük a leírásokat.

 


Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • Cilkó 2015.06.04.   17:15

  Cilkó

  Nagyon köszönöm!! Az augusztusi triatlonon szeretnék részt venni, és pillanatnyilag nem az időeredményem érdekel, csak az, hogy végig tudjam csinálni egy jó nehéz bringával :)

  válasz erre...

 • Szerkesztőség 2015.06.04.   16:27

  Szerkesztőség

  Kedves Cilkó! Nekünk 3-3 és fél órába telt 3 gyerekkel. 7, 9 és 11 évesek. 2-szer álltunk meg. 3 rövidebb emelkedő van benne. Egy Pákozdnál, a másik kettő a legvégén. Az utolsó elég meredek de nem több 200 méternél. Hajrá

  válasz erre...

 • Cilkó 2015.06.04.   16:12

  Cilkó

  Sziasztok! A domborzatról mondanátok pár szót? Ráérősen mennyi időbe telik körbebiciklizni? Előre is köszönöm a válaszokat: C.

  válasz erre...

 • sc09 2015.05.02.   08:24

  sc09

  A magyaroknak nagyon komoly szemléletváltásra volna szükségük. Abba kéne hagyni az örörkös siránkozást és elégedetlenkedést. Meg, hogy mindenbe beleviszik a politikát. A politikus eddig is mindíg hazudott és ezentúl is azt fogja csinálni. Ezt a hozzászólást Kukker részéről nagyon objektívnek és helyesnek találom. Ez a vezetés csinált valamit, örüljünk neki. Most készülök a kölykömmel a tó körüli kerekezésre. Biztosan jó lesz, szarok rá ha néhol nem egy kerékpáros sztrádát fogunk találni. Nem azért megyünk, hogy a hiányosságokat számoljuk össze hanem, hogy jól érezzük magunkat. Üdv. mindenkinek!

  válasz erre...

 • Aszfaltszaggató 2015.04.20.   09:46

  Aszfaltszaggató

  A kerékpárút-járda!! az északi részen Pákozd belterületén sportolásra kerékpározásra alkalmatlan.sok gyalogos iskolás stb.ésszerűtlen kialakítás!!! és balesetveszélyes!!!

  válasz erre...

 • jimjim 2015.01.06.   21:31

  jimjim

  A Velencei tó kapuja projekt elkészülése után, a délkeleti szélén is önálló kerékpárút van.

  válasz erre...

 • bentondoktor 2014.12.27.   18:33

  bentondoktor

  Ma, szép napos téli napon tekertem körbe a tavat. Az út mindenhol nagyon jó, végig ki van táblázva, illetve jelzés van az aszfalton. Szerintem a déli parti út sem rossz, nyilván csúcsidőszakban sok gyalogost kell kerülgetni, de hát ez van.

  válasz erre...

 • moncsika 2014.08.03.   21:59

  moncsika
 • moncsika 2014.08.03.   21:58

  moncsika
 • Sz_aladar 2014.07.22.   15:24

  Sz_aladar

  http://www.velenceitonal.hu/adatlap/szabadido/ketkereken+a+velencei+to+korul+

  válasz erre...