Menü

Budapesti kerékpárút térkép

Jelmagyarázat
 
Kerékpárút - teljesen különálló, vagy a gyalogosjárdától jól megkülönböztetett kerékpárút.
Gyalog- és kerékpárút - járdán, a gyalogúton haladó, vagy kevésbé megkülönböztetett kerékpárút.
Kerékpársáv - kerékpársáv / kerékpáros nyom / közös használatú buszsáv
Javasolt útvonal - javasolt útvonal utcákon, utakon
Két irányú egyirányú utcák 
- kerékpárral két irányból is használható egyirányú közút.

Kattints! A térképen valamennyi útvonalról és pontról bővebb információkat kapsz, ha ráklikkelsz.

Töltsd le 3D-ben! A térkép letölthető a Google Earth, vagy egyéb gps alkalmazásokhoz, így akár 3D-ben is lecsekkolhatod a bringautakat: Klikk ide!

A térképpel kapcsolatos észrevételeket, az útvonalakkal kapcsolatos személyes tapasztalatokat a bringautak@mozgasvilag.hu e-mail címre várjuk. A beérkezett infók alapján kiegészítjük a leírásokat.


Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • greenfamily 2017.03.27.   10:21

  greenfamily

  Sziasztok! Kerékpárral szeretnék bejárni dolgozni Kispestről Soroksár Hősök terééig. Kérhetek segítséget,mi a legrövidebb út? Próbáltam útvonaltervezővel,de az elvisz Kispestről Erzsébet központ felé,majd úgy ki Soroksárra... Köszönöm előre is a segítséget! :)

  válasz erre...

 • Mac 2017.03.22.   14:50

  Mac

  Sziasztok! A X. kerületben a Kápolna út, Martinovics tér útvonalon elkészült az útfelújítás. A vadíúj aszfalton külön kerékpársávot létesítettek, már nem kell bemenni a Csajkovszkij parkba.

  válasz erre...

 • SiMoon 2017.03.13.   09:40

  SiMoon

  Szia, köszönjük a segítséget, jelöltük (ha minden igaz, akkor jól :) )

  válasz erre...

 • Nakitades 2017.03.13.   08:26

  Nakitades

  Nagyon szépen köszönöm a segítséget. :) Kipróbálom ezt az útvonalat. :)

  válasz erre...

 • SiMoon 2017.03.13.   08:17

  SiMoon

  Hát, Csömörről nem tudom, hogy melyik út a legkevésbé morcos az M0-n át Budapestig, de aztán a XVI. ker Csöbör utca - Timur utca bringaút, majd pl. a Szent Koronán le a vasútig, majd egy rövid szakaszon a Fogarasin eljutsz a rákospatak menti bringaútig és innen már biztosan nyugisan eljutsz mondjuk a Rákospatak utca - Gyarmat utca - Lőcsei utca, Dorozsmai utcán keresztül az M3-at keresztező bringaútra, ott egy pici macskakövezés a vasúton keresztül a Szegedi útig, ami már a célegyenes. Elsőként így próbálnám, aztán ezt lehet tovább faragni és ha fain outival mész, akkor a forgalmasabb utakat is bevállalhatod.

  válasz erre...

 • Nakitades 2017.03.12.   21:04

  Nakitades

  Sziasztok! Nézegettem a térképet, de azért inkább kérdezek is, mielőtt nekivágnék a biciklizésnek itt Budapesten. Tavaly születésnapomra kaptam egy biciklit, és most már kezd olyan idő lenni, hogy azzal szeretnék munkába járni. Csömörről indulnék, és a Béke térhez kellene eljutnom, ha lehet, balesetmentesen. A bicikli egy gyönyörű országúti csoda. Tudnátok ajánlani egy jó útvonalat? Előre is köszönöm a segítséget! :) További szép estét mindenkinek. :)

  válasz erre...

 • Pere 2017.03.11.   19:32

  Pere

  A XII. kerület Németvölgyi út szervizútja kerékpárral két irányból használható 1 hete!

  válasz erre...

 • Orsó 2017.03.09.   11:09

  Orsó

  Hű, köszi, ez jól hangzik :) Városon kívül már egy rakás helyen bicajoztunk, sajnos egy-két forgalmasabb főúton is, kényszerűen (van, ahol nincs más megoldás), de azért az más, szélesebb, jobban belátható, nincsenek lámpák, stb. stb. Győrben pl. városon belül is mentem sokat, de ott mindenhol van kerékpárút, így nem volt soha félelem. :) itt meg látom, mi megy, háááááááááááááát... De el kell kezdeni, aztán csak lesz valami. :)

  válasz erre...

 • SiMoon 2017.03.09.   07:40

  SiMoon

  Szia, a Délitől van déli irányban egy bringaút az Attila út mentén (a park másik oldalán) és az becsatlakozik a Krisztina körútra és azon szépen le tudsz csordogálni a part menti bringaútra. Kezdésnek mindenképp keresd a bringautakat, aztán a sávokat, majd kisebb mellékutcákat és aztán biztosan ráérzel. Nekem mondjuk az a tapasztalatom, hogy kell egy alaptempó is ahhoz, hogy ne legyen túl nagy az autósokhoz képest a sebességkülönbség, ami növeli a kényelmetlen érzést. Hajrá!

  válasz erre...

 • Orsó 2017.03.08.   19:07

  Orsó

  Sziasztok, eléggé félek a városban kerekezni, de el kéne kezdeni azért mégiscsak - eddig mindig a Balaton körül, meg környékén tekertünk, és azt a környéket más biztonsággal ismerem, de itt még nem mertem nekiindulni kerékpárral. A Déli pályaudvartól indulnék el... valamerre... mit javasoltok? Mondjuk azt kb tudom, hogy a Duna-parton elég jól kiépített bicajút van, de a délitől hogy érjek el oda anélkül, hogy az autók közt kéne rettegnem? :( Bocs a gyakorlatlanságomért, de autózom is, és hát... nem irigylem a bringásokat na.

  válasz erre...

 • SiMoon 2017.02.25.   22:15

  SiMoon

  Helló, aszfalt minősége rendben van, ha nem szokott zavarni az autók között tekerés, akkor semmi extra nincs benne, jól járható.

  válasz erre...

 • Minyonka 2017.02.25.   00:35

  Minyonka

  Haliho! Erdeklodnek, hogy valaki szokta-e hasznalni a podmaniczky utcat es az mennyire jarhato? Elore is koszi!

  válasz erre...

 • SiMoon 2016.10.14.   07:47

  SiMoon

  Szia, a helyedben én valószínűleg egyből lebumliznék a József Attila utcán a Lupaszigeti utcai kerékpárútig és onnan a térképen is jelzett úton vagy a budai oldalon a Margithídig és ott át, majd az Országház felé, Alkotmány utca és Bajcsy. De átmehetsz a Római után az északi összekötőn, és ott a Váci út mellett a Dunaparthoz legközelebbi, a térképen is jelölt utakon mennék. Vagy az is jó, ha az északi összekötő után továbbmész a Göncöl utcáig, aztán Röppentyű, Kassák - Gogol - Pannónia és a körút-Bacsy kombó. Elég sok és jó lehetőség van.

  válasz erre...

 • Eszter 2016.10.13.   21:54

  Eszter

  Sziasztok! Budakalászról (Szentistvántelep) az 5. kerületbe (bazilika környéke) milyen útvonalat ajánlanátok? Ha lehetséges minimális legyen az autók közti lavírozás. Nagyon köszönök minden tanácsot!

  válasz erre...

 • SiMoon 2016.09.27.   10:13

  SiMoon
 • Pere 2016.09.22.   16:18

  Pere

  XVIII. kerület Iparvasút utca és Csepelen az Arany János utca is kétirányú a kerékpárosok számára

  válasz erre...

 • Pere 2016.09.22.   16:05

  Pere

  A IX. kerülteben a Ferenc tér körül is kétirányú lett a forgalom a kerékpárosok számára.

  válasz erre...

 • SiMoon 2016.09.20.   10:13

  SiMoon

  Jó hír nagyon, köszönöm, frissítettem a térképet.

  válasz erre...

 • Pere 2016.09.17.   03:37

  Pere

  Kőbánya-Kispesten a Sibrik Miklós hídon tavaly okóber óta gyalog- és kerékpárút van.

  válasz erre...

 • SiMoon 2016.09.16.   16:40

  SiMoon

  Az, hogy "Pestről Budára" mész, elég tág meghatározás útvonaltervezéshez.

  válasz erre...

 • SiMoon 2016.09.16.   16:40

  SiMoon

  Amennyire én tudom a Kerepesin csak részlegesen van kerékpárút, a többi része meg elég morcos bringával.

  válasz erre...

 • Bkitten 2016.09.16.   16:26

  Bkitten

  sziasztok, egy kis tanácsot kérnék tapasztaltabb bringásoktól.. jó pár éve nem kertem s akkor sem mertem kimenni forgalomba, útra,csak járdán.Most 2 hete nagyot estem szerencsére megúsztam kis agyrázkódás,zúzódással, de most Pestről kellene átmennem Budára bringával,olyan útvonalat keresek, ahol ki tudnám kerülni a nagyobb forgalmat, illetve nem kell rámennem az útra(sokat).köszönöm előre is.

  válasz erre...

 • Zsofi 2016.09.12.   08:49

  Zsofi

  Sziasztok! Egy kis segitseget kernek tapasztaltabbaktol :) Az Egressy ter kornyekerol jarok dolgozni nap mint nap a Fovam terhez. Eddig a Stefania-Varosliget-Dembinszky utca-Kiskorut fele mentem. Veletlenul vettem eszre, hogy keszult a Kerepesi uton uj kerekparut/sav, most ezt fontolgatom. Mennyire jarhato/javasolt innen a Fiumei ut-Baross utca utvonal? Ti milyen utvonalat javasolnatok? :) Koszonom!

  válasz erre...

 • SiMoon 2016.09.07.   08:11

  SiMoon

  Köszi az infót, jelöltem az István utcát.

  válasz erre...

 • Juci 2016.09.07.   07:37

  Juci

  A Rottenbiller utca és a Dózsa György út között az István utca is jól járható. Kerékpáros nyomvonal van, elég széles és jó az út. Sajnos az utca folytatásában az Ajtósi Dürer sor egyáltalán nem javasolt szerintem...

  válasz erre...

 • SiMoon 2016.08.22.   14:38

  SiMoon
 • Porker 2016.08.12.   10:17

  Porker

  Sziasztok! Most találtam erre a térképre. Néhány megjegyzés a környezetembe lévő utakról: - XV. Eötvös utca : ajánlott kerékpáros útvonal, de szűk az útfelület; a buszok gyakran akkor is elmennek melletted (30 centire) ha szembe másik jármű jön. Helyette főútvonalként ajánlott a Pázmány Péter utca amely a Wysocki és Szerencs utca között kifejezetten széles. Viszont a Pázmány a Bácska és a Fő út között botrányos minőségű útburkolattal bír. - XV Árvavár utca Széles, viszonylag nyugodt forgalmú utca; burkolata javításokkal tűzdelt, de elfogadható - XV Őrjárat utca Kis forgalmú, de rossz minőségű útfelület - Wesselényi utca: a meglévő infot kiegészíteném azzal, hogy jó minőségű felülete van Folyt. köv.

  válasz erre...

 • SiMoon 2016.05.27.   09:00

  SiMoon

  Szuper, köszönöm, azt hiszem, most már helyesen van jelölve. Az adott részen mondjuk elég sok az olyan út, ahol vitatható, hogy gyalogosoktól jól el van-e különítve, de a funkciót tekintve talán mindegy is.

  válasz erre...

 • pokolg 2016.05.26.   16:30

  pokolg

  Wow, ezek szerint nem írtam hiába! :) Ha mész az Ady Endrétől északra, a MOL kúttal szemben jobbra leválik egy gyalogútnak jelölt valami, na az a kerékpárút. Aztán átmegy a Corvin úton, és a Weiss Manfréd keleti oldalán megy északnak. Pontosítok: Az Ady Endre és a Szent Imre tér között van még kerékpárút és kerékpársáv is párhuzamosan. Aztán onnan 90%-ban kerékpársáv a Görgey Artúr tér déli határáig, ahonnan kerékpáros nyom van a már helyesen jelölt keleti irányú bekötésig. A Völgy utcától délre meg különálló kerékpárút van.

  válasz erre...

 • SiMoon 2016.05.26.   14:33

  SiMoon

  Köszi, nem kis fejlesztés történt ezen a részen.

  válasz erre...

 • SiMoon 2016.05.26.   14:24

  SiMoon

  Szia, igaz, hogy arra kényelmes, gyors és biztonságos is kerékpáros szemmel, viszont hivatalosan az csak gyalogos átjáró, ahol tolva lehetne csak áthaladni. Így aztán nem is javasolhatjuk mi sem.

  válasz erre...

 • SiMoon 2016.05.26.   14:22

  SiMoon

  Szia, köszönöm a segítséget. Egész pontosan nyom, vagy sáv van, mert máshogy jelöljük a kettőt. Illetve az Ady Endrétől tart még a kerékpárút a Kossuthhal párhuzamosan?

  válasz erre...

 • Bodycheck 2016.05.25.   13:57

  Bodycheck

  XIII Teve utca Gomb utca - Az út jó minőségű viacolor burkolatú, bár viszonylag szűk, ugyanakkor az új építésű társasház gondnoka előszeretettel pakolja ki rá a kukákat. Így szinte közlekedhetetlenné válik, olykor a Demszky karók és a kukák között épp hogy el lehet férni...

  válasz erre...

 • Taybore 2016.05.24.   08:49

  Taybore

  III. kerület Aranyvölgyi út (most felújítva átadott) mellett kiépített kerékpárutat is építettek. Kép róla: https://drive.google.com/open?id=0B70peognvqQTbEJZLW9YVHNfSFE

  válasz erre...

 • pihentagy 2016.05.23.   09:46

  pihentagy

  Sziasztok! A Bulcsú utca (XIII. ker.) - Bajza utca (VI. ker.) között az alagút is lehetne javasolt út bringával (aluljáró). Szerintem jobb, mint feltekerni a Ferdinánd hídra...

  válasz erre...

 • pokolg 2016.05.20.   23:31

  pokolg

  Csepelen a Kossuth Lajos úton az Ady Endre és a HÉV végállomás között kerékpársáv/nyom van.

  válasz erre...

 • pokolg 2016.05.20.   23:30

  pokolg

  A Kvassay zsilipnél folyamatos a kerékpárút, nincs megszakítva.

  válasz erre...

 • pokolg 2016.05.20.   23:22

  pokolg

  Csepelen a Kossuth Lajos úton az Ady Endre és a HÉV végállomás között kerékpársáv/nyom van.

  válasz erre...

 • molimmo 2016.05.18.   20:18

  molimmo
 • biribando 2016.04.21.   15:50

  biribando
 • SiMoon 2016.04.21.   15:22

  SiMoon

  Őszintén szólva nem tudom biztosan megmondani, mert már régebben lett ez a szakasz frissítve. Viszont a Streetview felvétele 2012-ből való, így bőven lehet, hog yazóta készült ott sáv. Ha arra járok, akkor leellenőrzöm, de örömmel veszem, ha Te jársz arra előbb és megírod a tapasztalataidat.

  válasz erre...

 • biribando 2016.04.21.   15:18

  biribando

  Sziasztok! A térkép jelöl kerékpársávot a III. ker. Pomázi úton, de Streetview alapján nem látom. Valóban ott van ez? köszi

  válasz erre...

 • SiMoon 2016.04.13.   07:34

  SiMoon

  Igaz, még az új google modul előtti volt a link, már javítottam.

  válasz erre...

 • berez 2016.04.13.   05:24

  berez

  A google earth-ból hiányzik néhány fontos rész,pl at egész Szilaspatak utca...

  válasz erre...

 • SiMoon 2016.04.04.   07:23

  SiMoon

  Szia, én lenni "szintén zenész", a Naplás úton keresztül a Szilas patak menti kerékpárúton át jutok a városi vérkeringésbe. A rákospatak menti bringaút egyelőre nagyon távoli tervnek látszik (de ott van valahol a tervezőasztal fiókjában). Talán hamarabb elkészül (bár az sem ebben az évben) a Bökényföldi út felújításával párhuzamosan a Bökényföldi bringaút, erről éppen nemrég írtak egy XVII. kerületi fórumon (mármint azt, hogy régóta tervben van, de 2016-os ütemtervekben még nem látszik). Így tehát egy-két évig még biztosan el leszünk zárva a külvilágtól, a legkevésbé forgalmas, bár kerülőnek számító Naplás-tó felé kerülés marad a biztonságos alternatíva, vagy trekking bringával a kertek alatti földutak.

  válasz erre...

 • Manka 2016.04.03.   14:22

  Manka

  Sziasztok! Rakoskeresztutrol jarok Ujpestre kerrkparral dolgozni.Kerekparut hianyaban a Bokenyfoldi uton jartam, de sajnos ez az ut mar jarhatatlan es veszelyes. Nics arra meg mindig megoldas,hogy a Rakos /nem Szilas/patak mellett megepitsek az osszefuggo kerekparutat? Koszonom a valaszt Manka

  válasz erre...

 • Mártus 2016.03.25.   22:04

  Mártus

  Tuti jók a bringatérképek!

  válasz erre...

 • Nandi 2015.10.13.   07:14

  Nandi

  Igaz, tényleg! Legjobb lesz ha kipróbálom oda-vissza a lehetőségeket :-)

  válasz erre...

 • SiMoon 2015.10.12.   09:08

  SiMoon

  Jónak tűnik, talán valamivel emelkedősebb. Ami a nagyobb baj lehet, hogy egyirányú, vagyis visszafelé másik utat kell keresni.

  válasz erre...

 • Nandi 2015.10.12.   08:58

  Nandi

  SiMoon! Köszi! Még azt vettem észre, hogy a Karolina útról le lehetne térni balra a Bocskai útra, annak végén van egy gyalogos vasuti átjáró. Ott át tudnék vágni a Déli pu-hoz vezetú vasúton és a Budaörsi úton. A budaörsi út felett, azzal párhuzamosan megy egy kisforgalmú egyenes útvonal (Zólyomi, Muskotály, Jagello) ami már gyakorlatilag a BAH csomóponthoz visz.

  válasz erre...

 • SiMoon 2015.10.12.   08:03

  SiMoon

  Amennyire ismerem a környéket, csak nagy kerülővel tudnál lájtosabb útvonalat találni, vagy próbáld ki a párhuzamos utcákat. Az sem mindegy milyen napszakban mész, de ha dugó van, akkor kényelmesebb bringával.

  válasz erre...

 • Nandi 2015.10.11.   17:13

  Nandi

  Sziasztok Kelenföld-mom park útvonalra tudtok jobbat vagy biztonságosabbat ennél?: Kelenföld, bartók béla út, karolina út, villányi út, bah csomópont, csörsz utca A karolina és a villányi út, valamint a bah csomópont nem tűnik biztonságosnak :-( Köszi

  válasz erre...

 • SiMoon 2015.10.06.   18:13

  SiMoon

  Én outival jártam arra pár alkalommal és vállalható volt, persze világosban :)

  válasz erre...

 • Nyunyó 2015.10.06.   16:39

  Nyunyó

  Sajna a bringám túl nehéz ahhoz, hogy a felüljárót válasszam. A marha nagyot kerülök verzión agyaltam :) A nem hivatalosan javasolt utat próbáltam már lecsekkolni Google műholdképen/utcaképen, az alapján nem tűnt túl járhatónak. De ha azt mondod, legközelebb lehet kipróbálom - köszönöm a javaslatot!

  válasz erre...

 • SiMoon 2015.10.06.   15:08

  SiMoon

  Nincs azzal semmi baj, ahhoz képest, hogy mennyire nincs alternatíva, ha a légvonalad azt a részt metszi, teljesen vállalható. Én amúgy, ha arra megyek, nem használom a felüljárót, inkább átemelem a bringát a síneken. Jól belátható a terep, de ezt hivatalosan mégsem ajánlhatom. Szóval, vagy vársz szabályosan sokat, vagy mész a közeli gyalogoshídhoz, vagy kerülsz egy marha nagyot.

  válasz erre...

 • Nyunyó 2015.10.06.   14:49

  Nyunyó

  A rákosrendezői "10 percen túl is zárva tartható" vasúti átjáró helyett kerestem alternatívát (már csak az út minősége... ah, minősíthetetlensége miatt is), de a rákospatak utcai gyalogos felüljáró mint "javasolt útvonal"??? Na ne már! :)

  válasz erre...

 • Gabicsek 2015.09.11.   09:08

  Gabicsek
 • Simon Ádám 2015.09.10.   08:37

  Simon Ádám

  A Naplás - Zrínyi út kombóval gyorsan és nyugisabban eljuthatsz a célig. A Zrínyit csak régről ismerem, viszont a Naplást naponta használom és nem jár olyan sok autó rajta.

  válasz erre...

 • Gabicsek 2015.09.10.   08:29

  Gabicsek

  Szia! Mátyásföldről kellene átjutnom Rákoskertre de ki szeretném kerülni az életveszélyes Cinkotai utat. Hogyan tudom legegyszerűbben megtalálni a Rákosmenti bringautat? Esetleg tudtok valami androidos alkalmazást ajánlani? köszönöm

  válasz erre...

 • Szofi 2015.09.08.   07:44

  Szofi
 • Simon Ádám 2015.09.08.   07:22

  Simon Ádám

  Szia, simán át tudsz kelni, bringaút van végig. A Google Streetview-n is jól látszik: https://www.google.hu/maps/@47.5449133,19.0960939,3a,75y,32.62h,76.78t/data=!3m6!1e1!3m4!1sSSWEi3ZcdNuCIhx7-8ygbw!2e0!7i13312!8i6656

  válasz erre...

 • Szofi 2015.09.07.   21:17

  Szofi

  Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni Angyalföldön járatos bringázóktól. Át tudok jutni a síneken a Tatai utcáról a Berlini utcára? A térkép olyan evidensen jelezte hogy folytatólagos, de most látom, hogy van ott egy marha nagy sínkupac....ha nem, akkor hol célszerű átkelni? (célállomás: XV. kerület, Bocskai út) Előre is köszönöm!

  válasz erre...

 • aates 2015.08.25.   09:52

  aates

  Aki a XII. kerületi Mártonhegyi utat "ajánlja", az kicsit sem félős, mivel a Fodor utcától a meredek, kb. 1,5 sávon közlekedik a kétirányú forgalom. Persze ízlés kérdése, de én kocsival sem szívesen járok rajta... ;)

  válasz erre...

 • Kakuk András 2015.08.10.   14:31

  Kakuk András

  Nekem Újpest kp.- Bornemissza tér kb 1 óra 10 perc. Közepesen erős tempóban.

  válasz erre...

 • Balázs 2015.08.10.   13:47

  Balázs

  Elnézést, két dolog járt a fejemben egyszerre. :) Árpád út, Újpest központ.

  válasz erre...

 • Kakuk András 2015.08.10.   13:45

  Kakuk András

  Árpád tér? AZ hol van? Nem Árpád-hídra gondoltál?

  válasz erre...

 • Balázs 2015.08.10.   13:42

  Balázs

  Sziasztok! Mit gondoltok, Árpád tértől Kelenföld mennyi idő lehet kerékpárral csúcsforgalomban? (nem profi bringás)

  válasz erre...

 • Kodi 2015.08.10.   12:26

  Kodi

  Sziasztok! Békásmegyer-Gyál viszonylat érdekelne! Van megfelelő alternativa? Köszi

  válasz erre...

 • Miska 2015.08.04.   21:20

  Miska

  Nánási úton és Királyok útján gyakorlatlag végig van kerékpársáv felfestve, ami a térképen nem jelenik meg. Ez egy elég jó alternatívája a parti útnak, mert jobban lehet haladni, és az autósokkal való együttélés is egész kultúráltan szokott zajlani.

  válasz erre...

 • Karesz 2015.07.17.   11:40

  Karesz

  Az ártéri részen keresztülmenni sötétben szinte lehetetlen megfelelő világítás nélkül. Telis-tele van rovarokkal, szemüveg használata kötelező!

  válasz erre...

 • Eva 2015.07.05.   15:02

  Eva

  Sziasztok. Azt szeretnem kerdezni hogy a soroksari decatlantol a 8.ker. Kálvária térig egy bicikli utvonalat tudnatok-e mondani. Köszi elöre is

  válasz erre...

 • Jakab 2015.06.25.   06:09

  Jakab

  Csepelen a Kossuth Lajos utcában elkészült a kerékpársáv a Béke tér és az Ady Endre út között.

  válasz erre...

 • Roli 2015.05.29.   10:37

  Roli

  A A Rottenbiller utca a Damjanich u. és a Baross tér között elég gáz, 2x2 sáv autó és mindenki nyomatja, ennek a szakasznak nem kellene kéknek lennie a térképen szerintem. Legközelebb tuti valamelyik párhuzamos egyirányút választom inkább.

  válasz erre...

 • straylight 2015.05.20.   10:49

  straylight

  Margit híd nem annyira vészes, naponta arra megyek haza du. 5 után. A hídig el tudsz menni a HÉV mögötti bringaúton, itt gyalogoszöldnél becsatlakozol a forgalomba, te leszel a leggyorsabb :), ahogy átértél a híd alatt jobbra felfelé folytatódik a bringaút terelés, innen a Bem tér túloldalán fogsz kibukkanni, kb. 100 métert megint együtt mész az autókkal, majd a Fő utcába becsatlakozva már kb. végig van kerékpársáv a Gellért térig.

  válasz erre...

 • Máté 2015.05.05.   14:50

  Máté

  Sziasztok, Segítséget szeretnék kérni: Örs Vezér tér - Alsónémedi útvanalon szeretnék tekerni napi szinten. Reggel 7 kor oda és délután 5 kor vissza.

  válasz erre...

 • monyo 2015.04.15.   07:31

  monyo

  Köszi a válaszodat... megtennéd ,h a Margitsziget-Kálvintér utvonalat is megírod...ott nem sűrűn közlekedem,pláne nem bringohintoval, igazán azzal van a bajom.... Ha már a Kálvinra kivergődünk utánna az út okés

  válasz erre...

 • monyo 2015.04.15.   07:19

  monyo

  Köszi a válaszodat... megtennéd ,h a Margitsziget-Kálvintér utvonalat is megírod...ott nem sűrűn közlekedem,pláne nem bringohintoval, igazán azzal van a bajom.... Ha már a Kálvinra kivergődünk utánna az út okés

  válasz erre...

 • Toocsa 2015.04.15.   02:13

  Toocsa

  Szia! A Kálvin térig feltételezem nem okoz problémát az útvonal kitalálása, onnan meg nyugodtan mehetsz az Üllőin végig, én is arra járok. Széles út, gyorsan mennek az autók, de simán elférnek melletted, vasárnap amúgy is kihalt. Boráros-Soroksári-Dandár út is elég jó, ott a Soroksári úton tudsz menni a parkolóban, így az autóforgalmat szinte teljesen kikerülöd.

  válasz erre...

 • Monyó 2015.04.14.   16:24

  Monyó

  sziasztok! hatalmas feladat áll előttünk...segítségeteket szeretném kérni.. A Margitszigetről kellene egy bringó-hintóval eljutnom a VIII. kerület Bókay utcába vasárnap a reggeli órákban merre menjünk? mi a leggyorsabb útvonal? A bringó-hintó a KRESZ szerint kerékpárnak minősül. köszönöm

  válasz erre...

 • Tibi 2015.03.08.   10:36

  Tibi

  Üdv! A III.kerültből mennék a XI-be és a Margit hidat merre érdemes kikerülni (az építkezés miatt)? Hajnalban nem gond de a délutáni nagy forgalomban inkább elkerülném.

  válasz erre...

 • Kisvakond 2015.03.06.   15:43

  Kisvakond

  Sziasztok, Káposztásmegyer-Belváros útvonalra tudtok kipróbált útvonalat ajánlani? Az útvonaltervező a Tatai-Vágány-Dózsa-Andrássy felé vinne, de szerintem az nagyon nagy kerülő. A Váci út-Vizafogó felé nekem rövidebbnek tűnik, de nem tudom, az mennyire necces, próbálta valaki? Előre is kösz!

  válasz erre...

 • fanni 2015.02.09.   20:23

  fanni

  Kicsit, sőt nem kicsit, nagyon sok a kék....Aminek nagy része NAGY FORGALMÚ ÚT!!! SZÉGYEN, AHOGY EZT A BRINGAÚT TÉMÁT? KEZELIK AZ "illetékes elvtársak" Lealább a 70-esen felfestenének egy bringasávot.... Meg máshol is!!

  válasz erre...

 • thely 2014.12.03.   15:55

  thely

  Móriczról a 32esek terére tudnátok javasolni utat?... Nem túl nagy kerülővel...

  válasz erre...

 • Simon Ádám 2014.10.06.   19:56

  Simon Ádám

  Szia, eleinte elég sok bringautat használtam, mára ez elkopott, mert gyorsabban szeretek beérni :) A XVII-ből egyébként a szomszédos kerületekbe átjutni a leggázosabb, utána már nem vész. Bökényföldi bitang rossz minőségű és gyorsan is mennek rajta az autók, ezért kilőve. (Ja, fontos, hogy outival járok, ezért a hosszú földutak is kizárva). Pesti út, Keresztúri út szintén gyorsforgalmú, bár az utóbbi még talán a legjobb. Ami nekem bevált, az a Naplás tó melletti út, majd tovább a Nógrádverőcén (ez egy-két száz méteren földút, de kibírható kompromisszum, cserébe nagyon nyugis. Aztán Újszász úti bringasávot élvezem, arról több opcióban át veres péterre. Na innen már kerepesin el Róna utcáig, arról Thököly bringasáv, majd Városligeten keresztül, Dózsa György út és XIII. ker. Egyébként, ha nézed a fenti bringatérképet, Veres Péter végéről elkalamolhatsz a Kerepesivel párhuzamosan bringaúton, majd Bánki Donát és onnan végig bringaút a Stadionokig, onnan meg a VÁrosligetig. Azt hiszem sikerült csapongóan leírnom, de általában variálom is az útvonalat hangulattól és útviszonyoktól is függően. Azért remélem segített valamit.

  válasz erre...

 • Csipesz 2014.10.06.   19:11

  Csipesz

  Szia! Érdekelne a XVII. - XIII. kerület között merre mész? Én is ebben a viszonylatban szeretnék melóba járni, de még csak a tervezésig jutottam.

  válasz erre...

 • meregzsakk 2014.09.17.   08:30

  meregzsakk

  Na igen, csak Diósdról sok a domb :-) Fárasztóbb!

  válasz erre...

 • Simon Ádám 2014.09.17.   07:34

  Simon Ádám

  21-22km még nem vész, én a XVII. kerből járok XIII-ba és nekem is akörül van. Persze nem mondom, hogy időnként ne kívánnám, bárcsak a fele lenne :)

  válasz erre...

 • meregzsakk 2014.09.17.   07:21

  meregzsakk

  Szia Köszi, néztem a rakpartot, valóban kerülő.. :-( Úgy már nem 16 km a munka, mint robogóval, hanem inkább 21-22 km :-(

  válasz erre...

 • SiMoon 2014.09.17.   07:15

  SiMoon

  Hát, gondolom a 7-es út szívás, azt nem ismerem reggel. Ha meg nem tudsz egy jó tempót menni és tartasz az autóktól, akkor nem ideális. Viszont az Egér úttól le tudsz bucskázni a rakpartig, ami mellett szépen végig tudsz menni bringaúton. Kerülő, de nyugisabb. Hogy addig hogy evickélsz el, nos azt talán egy arról járó olvasónk tudna pontosabb választ adni.

  válasz erre...

 • meregzsakk 2014.09.16.   12:51

  meregzsakk

  Sziasztok! Ti milyen útvonalon járnátok be Diósdról a II kerületbe munkába? (Mammut környéke) Ahol van bringaút ótt nagyon dimbes-dombos...

  válasz erre...