Téli outdoor ruházat extrákkal Hír

Mozgásvilág.hu
2011/12/02
Persze tudjuk, hogy a Karácsony szelleme melengeti a lelket, de mi tartja melegen a testünket?
Hirdetés

 

A macsó outdoormániás férfiember ügyel rá, hogy télen fel ne fázzon, felhúz hát egy jégeralsót a kedvenc macsós nadrágja alá. Csak az a baj, hogy önmagában a jégernadrág egyáltalán nem macsós (mert van olyan szituáció, amikor megláthatják...), ráadásul - és inkább ez a fő negatívuma - macera, hogy két nadrágot kell felvenni egyszerre. A Sandstone Fervour Tobacco túranadrág gyárilag beépített polárbéléssel van megáldva, ráadásul olyan jól néz ki, hogy mindennapi viseletként is megállja a helyét. Személyes véleményünk szerint városi kerékpározáshoz égi áldás ez a nadrág. Kényelmes, meleg, könnyű benne mozogni. A hagyományosnak nevezehtő két oldalsó- és hátsó zseb mellett egy combzseb is található rajta. Ára megegyezik egy átlagos nadrág áráéval (sőt, ha a márkás nadrágokat vesszük alapul, akkor jóval olcsóbb is). Ára: 13 990 Ft Link: klikk!



 

Búvárruhának is alkalmas lenne a Sandstone Vision soft-shell kabát. A capilen-X anyag olyan hatékonyan taszítja magától a vizet, hogy Mózes is megirigyelné, mindemellett állja a szelet és közben nagyon jól lélegzik. Egy ilyen frankó, vízlepergetős anyaghoz hegesztett zipzárak dukálnak. Külön pirospont, hogy úgy helyezték el az amúgy meglehetősen nagy méretű rekeszek nyílását, hogy derékpántos hátizsák, vagy beülő viselése közben is szabadon hozzáférhetőek legyenek. Szabása korlátlan mozgásszabadságot ad, összehajtható kapucnija alatt egy sisak is kényelmesen elfér. Mindez alkalmassá teszi az abszolút funkcionális felhasználók részére is egy őszi-téli kiránduláshoz,  sítúrázáshoz , extrém jégmászáshoz vagy téli bringázáshoz is. Ára: 28 990 Ft Link : klikk!



 

A Sandstone Matrix soft-shell kabát szabása hétköznapi használatra is alkalmassá teszi, de elemében van extrém téli körülmények között is. Külső anyaga a Vision kabáthoz hasonlóan taszítja mindazt, ami zavarná a hosszú szőrös meleg belső által megteremtett száraz meleget. A kabát a nem extrém hidegben űzött síeléshez is tökéletes, lévén kapucnija alá akár a sisakunk is befér (kipróbáltuk és tényleg), plusz külső zsebei olyan nagyok, hogy akár a síkesztyűt is képesek elnyelni. Derékrészen kellően hosszú, hogy kerékpározás közben is viselhessük. Ára: 29 990 Ft Link:  klikk!



 
Hirdetés