Menü

Összes termék a kategóriában

Therm-a-Rest Trail King SV

Therm-a-Rest Trail King SV

Klikk a képre a galériáért!

A derékaljak esetében sokaknak még a polifoam és azok minden nyűgje jut eszébe, pedig ma már a felfújható/önfelfújós változatok révén könnyű, és ami még fontosabb, nagyon kényelmes tábori „ágyakat” készítenek a gyártók. 

Az amerikai Therm-a-Rest márkát mindig is imádtam az okos megoldásai miatt, és biza’ az új Trail King is a kedvencek közé fog tartozni. A 6 centiméternél picit vastagabb dimenziója nem nagy kunszt, szerencsére sok más gyártó kínálatában is találunk ilyen vastagságúakat, de az új SpeedValve szelep egyszerűen zseniális ötlet!

 

Hatalmas nyíláson gyorsan távozik a levegő 

 

A derékalj végén egy hatalmas száj tátong, mely segítségével a leeresztés pillanat alatt meg van - könnyedén szalad világgá a beszorított levegő, de - akármennyire is hihetetlennek tűnik elsőre - az installálást is segíti! 

Kigöngyöljük a derékaljat, hagyjuk, hogy a belső mag megszívja magát levegővel, a gumi lebernyegeket betoljuk a nagy szájba, és pár centiről belefújunk párat. Ezt követően csak összefogjuk a száját és összetekerjük - mivel a száj mögött van egy 15-17 centiméter hosszú "puffer" rész, ezt összetekerve extra légnyomást hozunk létre a fekvő részben, amitől tökéletesen felfújódik a fekhelyünk (a befújt levegő pedig a gumi lebernyek miatt nem tud kiszökni)! Ha esetleg keményebben szeretjük, találunk egy normál szelepet is az egyik sarkán, amin keresztül tovább fújhatjuk.

 

 

A Trail King nem a szuper könnyű kategória, mint inkább a hosszú és kényelmes társ éllovasa lehet. Súlya mindösszesen 830 gramm (normál méret)!

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • H. Bandi 2016.12.29.   12:36

  H. Bandi

  (Y) Jeeee!! Ez nagyon tetszik és még a színe is menő ;)

  válasz erre...

 • Csaba 2016.08.07.   11:33

  Csaba

  Így ránézésre tényleg remek dolognak tűnik, de jó lenne többet tudni róla.(Méretek, teherbírás, ár stb.)

  válasz erre...