Teva Terra Fi Lite W női szandál Hír

Teva Terra Fi Lite W női szandál Hír

2017/06/07
Hirdetés

Laza kalandor csajok könnyű és strapabíró lábbelije, a Hurricane XLT merevebb változata. Belülről vastagon párnázott hevederes felsőrésze és a talpazat belső fele sem érzékeny a vízre, ha nedves lesz gyorsan szárad, ahogy ezt egy ilyen outdoor lábbelitől el is várjuk. A hevederek bilincsei a szokásosnál vaskosabbak, robosztusabbak és belülről párnázottak.

 

Talpa a Spider Original gumitalp, melynek összetétele jól tapad a nedves felületeken is, agresszív mintájának köszönhetően pedig jól megkapaszkodik a sziklás terepen is. A vastagon párnázott Shoc Pad sarokrésznek hála, könnyed minden lépés benne.

 

A hevederek a férfi változattól eltérően nem egy széles poliészterből állnak, hanem két keskenyebből, mely kialakítástól nőiesebb vonalakat kapott a szandál. Egy tépőzár a lábfejünknél és kettő a lábszár körül elöl-hátul, így nagyon jól méretre igazítható. Talprésze környezetbarát technológiájú Microban ® kezelést kapott, melynek cink-tartalmának hála bátran hordhatod a forró nyári napokon is anélkül, hogy szagosodna, mivel hatásosan lép fel a kellemetlen szagokat okozó baktériumok és gombák ellen! 

 

Jöhet könnyed terep, vízitúra vagy városnézés, jól fogjuk érezni magunkat benne!

 

Itt találod
Hirdetés