Menü

Összes termék a kategóriában

Hel Sport Alta 65

Hel Sport Alta 65

Klikk a képre a galériáért!

A Skandináv Faluban akadtunk erre a jópofa hátizsákra, mely a sok apró okosságával elnyerte tetszésünk.

Az ügyes megoldások sorát a lecsatolható és a vállpántokra, mellkasunkra előre rögzíthető, illetve deréktáskaként is használható kupola kezdi. A vállpánton használva menetközben is elérjük az apró dolgainkat, vagy akár a fényképezőnket is, mivel a nagy zsebébe belefér akár egy tükörreflexes gép is! Ha pedig csillagtúrázni indulnánk a táborból, nincs szükségünk másik táska felcipelésére. 

 

HelSport-DSC_0621_resize.JPG 

 

A törzsre két nagy, függőleges irányú cipzárt raktak, melyek segítségével a hátizsák hasa felnyitható és így könnyedén beletúrhatunk a nagy rekesz tartalmába. Hasának élein rejtett hevederek lapulnak, melyekkel, ha kihúzzuk őket rejtekhelyükből, derékaljat, sátrat vagy bármi más nagyobb dolgot tudunk felrögzíteni. Ezeken kívül a törzsön van egy nagy, cipzáras zseb, melynek alján rejtett extra fül van, például fényképezőgép állvány felrögzítéséhez – ezzel kiküszöbölve, hogy az állvány menetközben szép lassan kicsússzon a hevederek alól. Ezeken a zsebeken, rekeszeken felül pakolhatunk még a hátizsák egyik oldalán egy nyitott, a másikon egy cipzáras zsebbe is. A vastagon szivacsozott derékpántjára nem jutott zseb, csak két karabiner tartó hurok.

A vállpánt magassága állítható, hogy a különböző magasságú emberek is komfortosan tudják viselni. Ivószatyor használatához előkészített, melynek rekesze oldalt található, így megpakolt állapotban is könnyedén tudjuk újra tölteni és visszarakni a vizes palackot! 

Két méretben érhető el. Súlya 2200 gramm.

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.