Hel Sport Alta 65

Hel Sport Alta 65

2016/08/03
Hirdetés
A Skandináv Falu ban akadtunk erre a jópofa hátizsákra, mely a sok apró okosságával elnyerte tetszésünk. Az ügyes megoldások sorát a lecsatolható és a vállpántokra, mellkasunkra előre rögzíthető, illetve deréktáskaként is használható kupola kezdi. A vállpánton használva menetközben is elérjük az apró dolgainkat, vagy akár a fényképezőnket is, mivel a nagy zsebébe belefér akár egy tükörreflexes gép is! Ha pedig csillagtúrázni indulnánk a táborból, nincs szükségünk másik táska felcipelésére. 
 
HelSport-DSC_0621_resize.JPG Kép forrása: Paraferee  
 
A törzsre két nagy, függőleges irányú cipzárt raktak, melyek segítségével a hátizsák hasa felnyitható és így könnyedén beletúrhatunk a nagy rekesz tartalmába. Hasának élein rejtett hevederek lapulnak, melyekkel, ha kihúzzuk őket rejtekhelyükből, derékaljat, sátrat vagy bármi más nagyobb dolgot tudunk felrögzíteni. Ezeken kívül a törzsön van egy nagy, cipzáras zseb, melynek alján rejtett extra fül van, például fényképezőgép állvány felrögzítéséhez – ezzel kiküszöbölve, hogy az állvány menetközben szép lassan kicsússzon a hevederek alól. Ezeken a zsebeken, rekeszeken felül pakolhatunk még a hátizsák egyik oldalán egy nyitott, a másikon egy cipzáras zsebbe is. A v astagon szivacsozott derékpántjára nem jutott zseb, csak két karabiner tartó hurok.
A vállpánt magassága állítható, hogy a különböző magasságú emberek is komfortosan tudják viselni. Ivószatyor használatához előkészített, melynek rekesze oldalt található, így megpakolt állapotban is könnyedén tudjuk újra tölteni és visszarakni a vizes palackot!  Két méretben érhető el. Súlya 2200 gramm.
Hirdetés