Túrázó és túravezető tanfolyam indul Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/02/11
Ha szereted a természetet, szeretsz kirándulni, túrázni és szeretnél többet tanulni a meserfogásokról, vagy akár idővel magad is túravezetővé szeretnél válni, akkor jelentkezz a túrázó tanfolyamra!
Hirdetés

A Budapesti Természetbarát Szövetség 2008. március 05. – június 25. között meghirdeti Magashegyi Túrázó Tanfolyam át.

A tanfolyam elméleti előadásokból, közös táborozásokból és gyakorlati túrákból áll hazánkban és külföldön (Alpok, Tátra, Retyezát). A tanultak magukban foglalják az un. túlélési ismereteket is. A sikeres elméleti és gyakorlati záróvizsgák letétele esetén a hallgatók a tanfolyam elvégzéséről oklevelet kapnak. A tanfolyamot a BTSSZ megbízásából az Oktatási Bizottság és a Hegymászó Bizottság rendezi és bonyolítja le. A tanfolyam önköltséges, azon mindenki saját felelősségére vesz részt.

Ha elmúltál 16 éves és nem érted el az 50-et, orvosi alkalmassági igazolást is szereztél, akkor nincs akadálya, hogy Te is jelentkezz a március 5-én (szerdán) kezdődő tanfolyamra (18 éven aluliaknak szülői beleegyezés szükséges).

Az elméleti képzés minden héten szerdán 17-20 óráig, a Keleti pu. mellett, a Schulek Frigyes Szakközépiskolában lesz. A jelentkezési lap leadásának határideje: 2008. február 29.
Hirdetés